det ända jag tänker på är dig???

Nu sitter jag här och har jessis dator och en cpar typ så blir inte så bra stavning idag kanske hahah, men aaa.. Hästarna fiuck stå idag, för att vi hade julshow på skolan ;) Angelika sjunger så jävla sjuuukt grymt asså Jag får fan gåshud när man kyssnar 0på henne.. åhhh jag skulle också vilja sjunga hurbra som helst, då hade fan jag sjunggt hela tiden.. Så omn jag had fått önska en sak hade det vart att knna sjung !!!! För deet är verkligen ngt jag inte ka  hahahha. xd
Men imorgon blir det hem ut på Dacke lillen, och twister ;)
ajaa / Alice

jag ska bli komiker :D

HAHAH , borde verkligen gå och bli komiker ! Kommer på allt som ingen annan kommer på , hih fast visst har säkert nångon annan i världen sagt likadant men ändå (a)

Har iaf ridit idag och tror jag fick det till 4-5 avramlingar haha, kan ju bara säga att min ponni va gaaaaaaaalen .... Hur fin som helst i skritten och snön är ju lite äver knäna och pudersnö så jätte bra! Sen skull jag börja trav så reser hon sig sen svänger i luften och bockar och rejsar haha , gulliga ponni (a)
Red i hagen och den är riktigt lång och djup snö så tog en stund att gå och hämta henne. fast när jag kommit halvvägs så kommer hon travandes :')

Skulle egentligen tränat idag också men eftersom att Mamma fick en trafiolycka så kom hon inte från jobbet så ingen kunde köra :( Känns inte så bra för har match imorgon och vet inte om jag får va med för träna bara en gång förra veckan p.g.a min hand men hoppas iaf.

Mamma och Magnus håller på o göra våfflor till mig och syster ..... mummms ( tryck på syster och kom till hennes blogg.)

Puss Lovisa

Segt

Jaaoppppppp här hemma äre just nu rätt seegt -.- Men det är lite gött det med ibland ;)
Lyssnar på lite musik just nu faktiskt och jag sitter faktiskt också och tänker lite på vd jag vill ha i julklapp(A)
åh jag har hittat massor nsnygt men orkar inte skirva upp allt men aa;)
Här kommer två bilder dfrån fredags ;)

 ja och angelika

 Angelika emma och jag ';)


hejjjsvejj / Alice

det är tur ni har alice!

Har verkligen inte aft lust med att blogga i veckan men gör detta för eran skull nu :)
Har vart i Lyskeil i helgen o träffat Sanna bästa Melander och ta det lung toch bara umgåtts.Kommer lite bilder längre ner!
Piccolo har stårr nästan hela veckan för man har inte kunnat rida men imorgon ska jag rida för nu är det pulver snö men jag kan räkna med en o annan avramling hahah , hon kommer vara överpigg den lilla busen. Får se om jag får med mig nån upp och kan filma haha :)
Vid 4 ska jag iaf upp till skolan där vi ska samlas med konfirmationen och gå nått himla tåg till kyrkan o sen fika men det är kul när det är roligt folk. Det är sn skillnad när man har kul, jag tycker ju inte direkt att själva konnfirmationen är kul förutom lägrena o så.
Här kommer lite bilder från helgen !











blir tyvärr inga mer för datan får lite ryck så tar as lång tid men inga häst bilder iaf :D

Puss Lovisa




Härlig helg

Jaa kul som fsn, i fredags så drog jag till angelika. Där också emma var, efter ett tag kom Vickan och jossan. Så drog vi en sväng in till stan och hade kulkul. :D Efter dte så drog jag, angelika och emma hem till angelika och spv där.
Igår åkte jag och emma hem till mig, börja med att vi sov sen drog vi ut till stallet och grejjade.. 
Sen fick jag storstäda och baka julgodis med marer och benjamin.. 
Idag så har jag varit ute i stalket och satt för första gången på Twister !!! Gick asbra faktiskt :;) sen tog jag även ut atlas oh satt på honom med sadel för första gången, skulle ha tränat med dacke också... Men blir inte så för att det är sånt  jävla väder...

Ajaa ska dra nu

/ALICE


Snabbt inlägg!!!

Jaa jag ska dra mig innåt till angelika och måse igentligen gå till bussen nu :O _Men lovade faktiskt bilder på mig och Atlas.. (Atlas en av de ponnyer ag håller på och rida in ;) )

 

 Kanske inte så fina ser lite fet ut men ajaa hahah här e någtra HAR BROTTOM PUSS HEJJ /ALICE

Men guud hur många gånger ska jag säga FÖRLÅT?!

Asså förlå+t haft så sjukt mycket och när jag haft data har jag inte kunnat blogga för predcis när jagg ska börja blir det ngt så jag måste stänga av.... -.-
Aa imorgon lovar jag nästan att ni ska få bilder på mig och atlas:D´:d thihihih
'
ssrriöst kmåst sova nu pusss ska bli duktigare LOVAR1

/ALICE

trött

Har inte kommit in på varken datan eller blogg.se det senaste men nu när jag inte har så mycket tidkommer jag in-.- haha , nej men. Victor kommer snart iaf ska möta han för han var utelåst så han får va här hahah smart unge ??!

Aja , gick till stallet idag och mocka la mat och hälsade på min lilla prinsessa (a) åhh , kan bara njuta av  att se henne nu ! Hon har så frukstansvärt fin päls så det är inte sant. Någon konstig brun och hennes bläs är tjock med massa kritvita strån och hennes öron alltd frammåt. Sjukt gullig är hon!

Nää nu hinner jag inte mer men lovar att uppdatera toppen imorgon !



Vill bara kunna trycka på "ångra"

Mmm vissa saker önska jag man bara kunde ångra, bara glömma?  Bara att det inte hade hänt, eller att jag inte hade misslyckats eller visa fel sida..... Åhhh ibland kan jag bi så jävla sur på mig själv, bara för att jag inte lyckats med det jag vill så tänker jag hur jävla fel jag gjoirt... Men gör samma fel om igen.. duktigt alice säger jag .. -.-
Ajaaaaaaaaop välkommen till verkligheten :d Aaa jag ahr iaf prec kommit in :Lo tog inte så jävla lång tid?!! Men har lite kvar jag skaa göra me gör det lite senare dör typp höhö.. *Somna runt 1 igår och var så jädrans trött och sov så hårt så jag snoooza i sömnen 5 gånger:o Så sen när jag vakna hade jag 10 minnuter att göra mig iordning mig , lyckat säger jag bara (Y)
Imorgon blir det gymnasie mässa med skolan..Det där med gymnasiet gör så jag får pani , åphh hatart............

Nu måste jag plugga ska fortsätta med engprovet imr-.-.-.-.--.-.-.-

 Aww en bild på ärtans rumpa och bönan hahah (ärtans föl) Hon blev faktiskt född på nyårsafton om ngn vill vet (A) Aww  gullig va hon iaf, men har inte sett henne på 5 år eller ngt nu...

aa ha det bra hejjj/Alice


Så jädra fucking trött nu asso

Jaa :o jag håller på och somna.... Förlåt att jag inte bloggat.. men igår kom Emma och Angelika hit och sov här. på kvällen drog vi in till några på kvällen till några i stan och tog 10 i 1 bussen hem, så sov vi här:d Kanske somna vid två sen valknade jag vid 10 -.- aaaastrött, och dagen innan la jag mig 1, och vaknade 8 eller 9 någon gång_:o Såå jag idag va jag rätt döö, men emma åkte as tidgit i morse, sen va det jag och angelika kvar, vi skrev So uppsats faktiskt sen när hon åkte. Så la jag mig och sov i 1 timme, sen så fick jag gå ut och greja med Twister, jag hängde faktiskt lite på honom också(A) han var as duktig. Sen träning, Dacke äör så fucking underbar, och idag så mådde jag inte bra.. Jag var inte med i träningen utan satt bara och tänkte på massa annat, och var helt borta..... Så gick inte jätte bra men han är så fin kan se för mamma filmade lite men jag suger på sån här med filmeroch grejer men kan se om jag kan lägga upp här ngn dag;) Men tro inte för mkt höhö.
Imorgon vet jag inte om det blir någe bloggning.. Slutar två hemma vid halv 3, ska först rida lillen,  sen Dacke, sen göra övningar med Twister och sen med Atlas.. Och mocka och packa hö, sen plugga lie på engelska provet jag ännu inte gjort hahaha.. Yes så ni vet det, det är rätt mkt nu..

Förut kom jag på atrt jag hr igentligen sjukt mycket att skirva om, som gör kanske det mer intressant att läsa.. Men jag vet inte riktigt varför jag inte gört.. Det sista har jag inte haft orkeen och så ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ibland fattar jag faaan inte vad ni tänker med. Jävla idiothevete ***.......


önska det va samma leende i och på en som när man var liten, då det inte fanns några problem.. För en några år efter då man kom på det ... Man såg allt som roligt allt som problemlöst... men aa..

 aww gulligt, man skämmdes iaf inte för något....

/Alice

 


lååång helg

förlåt förlåt förlåt ...

Känner att jag inte varit liga duktig som jag brukar hihi. Men har verkligen haft fullt upp med skolan o annat. Som på måndag så ska en uppsats om industrielal revolutionen vara inlämnad. Alltså utskrvien och klar! Och är inte ens klat så känner att jag verkligen behöver göra det nu egentligen men... Ska spela handboll hela helgen också. Det är ju U-SM helg och nu är jag faktiskt glad att jag inte valde eller aa ville hoppa Adventsshoppet. HAr även hört att vissa inte ens kommit iväg idag. Det snöar som bara den.  
   Har just precis nu vart uppe hos hästarna och gett dom lunchen. Tog även in Piccolo lite och gav henne krossad korn för hon är inte så tjock nu som hon behöver och hennes päls håller på att växa ut så hon behöver fet mat så var lika bra. Magnus satte även i blindbroddarna så jag bara kan sätta i dom när jag ska rida. Jätte bra. Piccolo har stått idag och igår för har varken hunnit eller kunnat rida. Imorgon efter alla matcher så måste hon ridas iaf.
  Magnus håller på att göra mat nu också. Hamburgare och pommes mmmmmums !

Får även massa ryck på min data då funderar på att ringa pappa och låta han titta på den.  Det tar verkligen år för den att söka en sida te.x så himmla jobbigt. Så har varken bilder, filmer och annat. Så därför ni inte får så mycket bilder som det vart förr men.

Nu känner jag att det blev kanske mycket text så får nog ta och avsluta hiih .

puss Lovisa


måste bara säga att jag verkligen äääälskar färgerna i denna bilden :o
hihi , klar jag älskar dom på bilde också (a)

ja vad ska rubriken heta för något idag?

Nu sitter jag i min lille mysige säng :d Har precis ätit tacos. Idag hade jag utvecklingsamtal, jaaa det gick la bra . Men efte skolan drog jag med en gång ut till stallet och red Lillen, han skötte sig okej ;) Han var lite pigg men, sen blev det att mocka och packa lite hö. Sen blire och hämta Atlas från kenny, sen aknske jag drar till emma eller hon kommer hit det beror lite på ;)
Kanske kommer dra in till stan och hitta på ngt men tror det blir lugnt . Har inte så mkt att skriva men aa


  Jessica och vilgot för några årsen typ :o haha

/ALice


livet leker?

Njaa inte riktigt kanske? MEn men, sitter iaf och lyssnar på musik, och tänker faktiskt( och nejj inte första gånge jag gört heller)
Idag var jag hemma men imr blir det skola igen, som tur va missade jag när vi skulle visa upp en film i so som vi spelat in.. Och i den filmen är jädrigt fina klipp på mig , thööhöhöhö.,
Ajaaa ska la försöka sova.. Men tror det är en sån där dag jag somnar sen idag :/ för jaaao.. inte fan vet jag men blir så ibland.....



/ALice


Fick ngt i ögat tror jag..

Åhhh sitter och kollar på massor med bilder på mig och ärtan, den hästen asså.. Den bästa början på tävlingsbanan för mig.. Kommer ihåg hur alla klagat på mig och berättat hur kul det sett ut när jag rider runt ärtan, medans folk sattasade järnet, travade jag runt där med långa tyglar, och fick lite stopp här och där.. SSå kom jag urt från banan så säger en: Alice det är ingen idee att tävla om du inte försöker, utan travar runt , du får iallefall galoppera!
jagh: men jag kan ju inte galoppera hon ska ju orka hoppa två gånger?
AHHAHA
Det var samma, när jag var mindre la jag aldrig på spöt på rumpan eller bogen, utan på min stövel, för jag tyckte hon reagerade lika bra på det, för hon hörde ljudet så då förstog hon att hon skulle gå fram förklarade jag för folk hahaha, medans dom himlade med ögonen.. JAg har fått faktiskt mycket kritik, men försökt inte ta åt mig iallefall inte visa att jag gör det..  Sen vaar det ett år då det gick kvarka runt överallt, så lysekil skulle inte få ihop div 2 lag utan mig, så dom ringde, jag sa att jag jätte gärna ville vara med. JAg visste inte vad det var ngt inte hur högt L:B var för jag ade aldrig hoppat så högt. Mamma sa att det var en lag tävling. Som jag trodde var lag tävling, alla 4 vár inne på bannan, och skulle hoppa en bana så snabbt som möjligt, typ som en staffet HAHAHA, men när jag kon till tävlingen fattade jag attd et inte var så xd JAg tävlade bara lag klasserna ocså, för att jag tyckte det var snällast mot ärtan hahah. Och även då var det folk som sa till mamma att dom tyckte dte bara var onjödigt att jag var med och dom förstog inte hur dom kunde låtit mig få vara med för att jag o ärtan aldrig skulle klara av det.. Första omgången, ändrade hela min syn med tävlingen sen... JAg förstog varför folk tävlade nu, att sattsa var det roligaste jag någonsin gjort.. Ärtan kastade av mig innan startlinjen...(vilket innebar att jag fick hoppa upp igen) och detta var på omhoppningen, och hela laget hade innan gått vägarna vi skulle rida, och jag skulle inte göra snäva svängar.. MEn jag var så förbannad på ärtan så jag gjoirde alla snävaste svängar och körde hjärnet, den dan kom vi 4a. Och jag var den enda i laget som kom helt felfria runt alla omgångar, och efter det fattade jag och ärtan vad vi skulle göra på tävlingarna i fortsättningen, ärtan var väldigt seg, men hon kunde svänga och lite placeringar fick vi.. Hon betydde så sjukt mycket och var allt... Sån häst som henne skulle alla fått ha turen att ha.
Komma halt på 3 ben, och sen bli världens goaste ponny. Första tävlingen var ett Km och då tävlade jag mot 1 till i omhoppningen och då vann jag med 1 hundradel, och jag vann även utklädnaden också. Hoppas du har det bragumman....
 Fösta tävlingen




 HAHAHA

 Yeaah min första tävling outfitt då  ahahah xd

gud vad bra jag är !

Tog mig hit ändå för eran skull faktiskt (a)
Nu fungerar äntligen min lilla data, som ni nog fattar sitter jag vid den nu så håller på att ladda upp filmen från träningen. Har verkligen inte fixat nått utan bara varit lat men....

faaaaaaan, nu visar det sig att filmen inte funkar så får se hur jag ska göra hihih (a)



hahahahhaha , fy fan.. Har inte direkt lust att lägga ut den men Piccolo är
så fruktansvärt söt på denna men fråga inte hur jag sitter eller så hahah !


hee

hann/ orkade inte blogga igår och försöker så gott det går med filmen från träningen o ska försöka fixa den men säger som alice att har inte lust att blogg ajust idag men :p

Inte på blogg humör

har inget att dela med mig om.....


snabbt ..

ska dra mig till gymmet nu bloggar senare piuss

träning igen

Jaooop träning sen i lysekil, precis vart på en hätlig ute tuyr med Lillen, och så .. Red med eve, amnada och jennnifer, så de va kulkul ;)
Hinner inte skriva mer måste ut t stallet och fixa allt:D

/Alice


yeah all right

Jaghåller på och döö ! Jag är så jädra trött -.-
Aså det var typ helt dött igår !, men jag och emma skulle iaf åka in till några nästn vid mollön, och vi kollade bussar och allt, sen kommer vi till torp där i trodde vi skulle byta.... Jo sluta med att vi fick gå från torp till aa dit vart det nu va hahaah xd Jag vtette fan hur lång tid de tog asso :o Men aaa, när vi ska göra något blir det aldrig som tänkt.. Men kul vare iaf ;) Fast kolla på en jävla skräckfilm och aa inte bra ! Kom hem vid halv 2 eller något..
Sen gick vi upp kl 9 :o för vi skulle och hälsa på atlas för han står lite på orust för att han ska bli lite ordning på hahah xd
Aa sen efter vi vART där så drog jag och mamma in till torp på den dära gymnasiemässan, assvårt verkligen vad jag ska välja -.- Men aa och sen hem, ut och red. Red dacke upp till janettes paddock och shit vad fint han gick !!! Var as nöjd efter :D Nu ligger jag iaf här oh dieeeeeeeeeeeee

näää nu ska jag bannemig dra mig ur sängen och göra varm oboy med grädde tror jag asso, inte nyttigt men men :D


/Alice

inge bloggning för mooi

Som ni ser , kommer inte ha illgång till data då jag ska på konfirmation läger eller hur det nu stavas... sSa faktikst bli jätte kul. Funderar på om jag ska börja packa för vid 5 åker vi upp till kyrkan typ där vi ska samlas. Kommer hem på söndag vid 3- 4 eller nått och halv 4 eller halv 5 blir det handbollsmatch mot torslanda. Dom leder serien just nu men vi kan allt ta dom om vi vill. Och om vi vinner så ligger vi delad första plats med dom !!

HHAHAHAH , hörde alice hade hittat videorna på oss när vi sjöng ..... Det är inte så vackert precis men hahaha. Lite små kul att ha faktikst. Idag har min kääära 'pappa fixat stallet. Mockat och lagt upp mat och så. Riktigt gulligt av han så slipper jag för jag ska ju packa.

ÅHHH , är så himla tävlings sugen så det är inte sant men finns inga tävlingar som jag kan åka på för nästa helg är det ju U-SM och då är det en tävling i nordhalland och tror inte mamam har lust att köra ner till kvibille eller vad det nu hette nere i Halmstad. Det är lussehoppet och det verkar sjukt kul hihi. Som ni nog fattat så missar jag ju Adventshoppet med och det suger verkligen !!

Aja , ska nog börja packa och byta om och käka.

Ha det bäst!
/ Lovisa

det är du som får mig att kämpa när jag inte klarar det själv.<3

Den där lovisa asså!

HAHAHA Förut skulle jag gå in på youtube för att kolla lite gammla filmer från mig och lillen, som jag visste lovisa hade lagt ut där, jo så ser jag något med mig och lovisa där, så jag klickade in och tänkte: hmm undra vad fsn detta kan vara?
Vad var det ?!?!? Om ointe en film när jag och lovisa sjöng sing star för typ ett årsedan HAHAHA Så fanns det 2 st till, ahhaha jag höll på och dö.. För jag och lovisa det är inget man vill höra kan jag lova , verkligen lova:O
Liksom jag visste att hon la ut den på sin blogg förra året men det glömde jag la snabbt , men gud hahah,... 
Aaa iaf imorgon kommer jag förmodligen inte bloggan bara så ni vet.. :D För först skall jag til göteborg och grejja lite med my mother, sen åka hem då kommer emma, och frmodligen blir det in till stan på fest (H) Om vi hittar någe då, me jag och emma fixar allt;)
Så Dacke bebis får stå imorgon, sen på söndag blir det hoppträning igen (a) Det är så jävla kul att träna med honom för han gör alltid framsteg, och man ser verkligen skillnad efter en vecka bara !:d
Jajaaa, men nu ska jag dra mig till sängen , såm ni får ha det gött:d


/Alice

i hate this...

Åhhh , varför funkar inget idag ?! Har nu fått skriva om allt 3 gånger är inne på fjärde för att datan dampar lite. Men men, och min lilla data funkar heller inte så kan inte lägga ut den så får se när den funkar igen.

Har vart en helt okej dag idag. Slutade vid 1 för idrotts läraren va rinte här och vi skulle ha teori så det var bra sen vid 4 drog jag och Felicia upp till stallet. Red i paddocken igen. Red ju där igår med men får inte i broddarna så vet inte hur jag sa göra så red där iaf. Hon är ju heöt cray så bara sprang och bocka den lilla busen. bara drog långsida efter långsida upp och ner , hahha bocka och hoppa var allt hon gjorde nästan hahah, söt en hon (a)

Felicia red också idag  hon har blivit riktigt duktig tycket jag. Galopper och trav , red lätt och galoppskänkeln och allt. Suppppper (y)

Imorgon får jag se vad jag hittar på ,  kanske börjar packa för konfalägret. Ska bli sjukt kul och ångrar inte en sekund att jag valde att gå det. Så sjukt roligt folk och allt !! Och framför allt prästerna, dom känns inte som präste rutan har bra humor är alltid glada och skojjar bort det mesta. Det är jätte bra.

Orkar faktiskt inte skriv mer nu så det var allt från mig :)

/ Lovisa

Duktiga jag

Jaaa dålig uppdatering för jag ahr faktiskt varit duktig och pluggat och så (a) Idag kom jag hem med en gång ut och red på ägen i den härliga snön, kändes faktiskt rätt konstigt, för Lille brukar vara överpigg i snön och nu red jag dacke och han var mer lat? hahaha xd Aaa fast han gick as fint i form och så, så var as nöjd:d
Sen så tog jag in Twister och satte på han sadel för andra gånge, gick faktiskt riktigt bra, och jag gjorde även marknadsövningarna med honom som också gick as bra :d
Igår var alla bussar hem från skolan inställda pga snöstorm så då fick emma åka med mig och sova här för hon kom inte hem hahahah xd Kulkul :d Kolla film och möss, 0coh faktiskt pluggade !:d
Nästa onsdag ska jag göra omprov för att jag fick bara G på matte provet och jag måste verkligen få VG!!!!!!! Mitt mål asso ..
Aaa ia dålig uppdatering varnar jag för, för nui måste jag verkligen plugga typ i en vecka asmkt, men ska blogga så mkt jag kan !:D

HAHAHA goo gammal bild på lovisa när hon red rulle, med pappas foppa storlek 45 om inte större:o HAHAH

/Alice


Åhhhh , sniccckers!

Snacka med alice idag och kom överens om att vi måste se saw III i 3D och baka snickers och knäck och det. Så får bli en riktigt mys dag och gotta oss, ska gå in och kolla när Saw går på bio:)
Någon som har sett det ? :)


leker med webben :D





hahah har tråkigt ;)



Såhär ser det just nu ut men snöar som bara den som man inte ser på bilden ;)

maaassa snö :D

Det snöar verkligen jätte mycket. Alla skolbussar var inställda men sån tur är att jag bor nära skolan. Nu när jag tittar ut så är det typ 2 eller 3 dm :o På så kort tid hahah. Så nu blir det mat sen vid 4 så kör mamma upp mig o matilda till stallet så komemr vi rida på ängen och bara lufsa runt och låta dom sträcka på sig! Tur att jag sa åt mamma att lägga på henne dubbla täcken då nu har hon ett 300g täcke och ett vinter täcke 300g. Piccolo fryser ganska lätt men nu lär hon inte frysa. Just det , hon börjar få jätte mycket päls igen!!!

Får se om snöstormen lägger sig lite och jag kanske tar med kameran. Filmen jag skulle lägga upp igår gick heller inte för internetet på min lilla data funkade inte vet inte vad som hände så kunde inte lägga ut igår , får se om det funkar idag ;)

Puss Lovisa


Det är ju redan svart?!

Vaafaan kollade ut nu , vad ser jag ?! Ingenting nästan för det är ju redan nästan svart :o Klockan är fan kvart i 5? Helt sjukt, och jag kom in nyss och då va det ljust..
Aaa första skoldagen på 3 veckor, och måndag är fan den absolut bästa dagen i veckan, 3 lektioner, typ 2 timmar hemkunskap, svenska, och bild :D Så slutar 2, och när jag kom hem käkade jag snabbt, sen ut och mockade stallet.. Och jag har kommit på att utan musik hade det varit så jädra mycket jobbigare :o Men ajaaa de kanske ni inte ville veta :d Ialle fall så red jag en sväng sedan, och Dacke skötte la sig bra, men efter så kände jag inte någon fot och inte fingertopparna för att det var så jävla kallt:o

Nu måste jag plugga Engelska också-.- Mitt favorit ämne verkligen !!!! *not* Har prov på fredag med typ lite mer än 60 glosor eller något och 4a texter och lite gramatik... Jag hatar faan engelska:o Men ajaaa,

Lånar min brors dator så har inga bilder tyvärr men ska försöka bli duktigare (a)

/Alice


Adam Tensta



var bara tvungen att lägga ut att jag äntligen fattat att han sjunger adam tensta i låten :D

Faktiskt ganska coolt !

sent igår

Slängde bara ihop fillmen så ser inte så bra ut och man hör hans kommentarer haah, men är på en annan data så har inte ladda upp den på youtube men det fixas ikväll. Ska träna vid haöv 6 och måste kääka.
Har även fått frågan att rida en liten b-ponny 4eller 5 år för han vill inte gå med hans ryttare i paddocken utan bara står still och bockar. Och hon som rider är så liten så hon kan ju inte säga till henne, men han är så sjukt söt så det är inte sant hahah. Så får se hur det blir. Nu sa jag käka och kolla in senare och se film ;)

Puss Lovisa


Åmål med brudarna!













tjejer jag älskar er , man kan va sig själv med er. allt sjukt kul , aknar er redan faktiskt !

Haha , det har iaf vart sjukt kul. Knappt 7 timmars sömn på 2 dygn men annars toppen :D
En liten bildbomd tog typ 300 bilder men haha.
Nu ska jag fixa filmen från träningen så ska ni få se den ;)

Puss Lovisa


The last song

Om ni inte sett The last song måste ni görat !! Så fucking grym !!! Det ska jag göra nu jag börjar nästan redan grina så jävla fin och sorlig är den , Träningen kunde inte gå bättre heller:o
Eller jo i början men hn är så jädrans duktig och han ställer alltid uppp.. Ajaaa kan inte skriva så mycket skriver imr, för det är ju skola så måste sova och kolla filmen :D
men god natt skriver alt imorgon

/Alice


shabbaaaa

jag har intr dött faktiskt men ska ladda över alla bilder o filmer från  Åmål och Karlstad. Har nästan precis kommir hem så har verkligen haft en fullfart i helgen!

Lovisa


Fullt upp sörrni

Yeeep har helt enkelt haft fullt upp i helgen :D I Fredags så gjord jag... A jag kommer inte riktigt ihåg  men aa jag och emma drog iaf in till stan på kvällen, för vi skulle gentligen dra med Emmas syster och hennes kompis någonstanns, men blev inte så, för man var igentligen tvungen och vara 18 och jag och emma var inte riktigt sugna på att chansa hahaha, aa men så vi gick på stan i två timmar. För vi tog en tidigare buss hem :p För det hände inte något direkt kul.

Lördag; Jag och emma fick vara snälla mot jessica och åka med henne till amy diamond på torp. För hon ville absolut se henne, och då kom jag och emma på att hon sjöng mycket bättre utan musiken bakom hahahah, om ni ville veta.. Sen drog vi med jessica efter det runt en sväng på torp :) åhh och jag har hittat en t-shirt jag vill ha(a) Och juste jag köpte faktiskt ett par skor också :d Ett par boots på din sko ;)
Sen så drog vi hem till emma lite och sov en stund haha, sen hem till mig.. Vi var så jädrans trötta så vi orkade inte dra någonstanns, men det vände snabbt:o Efter en stud kom vipå att vi bara hade 40 minnuter tills bussen åkte och vi visste inte vad vi skulle göra men vi skyndade oss iaf, drog upp till busskuren, satte oss där.. Vad ser vi då?!!? Om inte att vi skulle få sitta och vänta på bussen i 40 minuter -.- Så där satt vi till 10 på kvällen och frös ihjäl oss, sen så kom vi in till stan, drog upp till becka en sväng sen drog vi oss ner igenom stan med massa kuligt folk.. Japp kul vare :d

Och nu till idag :D vaknae med emma hon v ar tvungen att åka as tidigt, sen somnade jag om och vaknade 5 över 12:d Och ikv blire hoppträning med dakce, och nu måste jag gå :o För amanda och evelina kommer och ska rida lite tror jga :o ;)
kanske inte den finaste men jag är käär i denna bilden hahaha awwi

puss / alice


Rulla fram

Hejsan ;) JAg skulle bara säga godnatt och att jag inte kommer blogga mer ikv för tror faktiskt jag somnar snart(A)
Just nu sitter jag faktiskt och lyssnar på Who says - John mayer Den låten är så jädrans goó om ma frågar mig :D

Imorgon blir det förmodligen att chilla whit emma min babe, men först ska jag rida Dacke och mocka stallet, lösdriften tror jag och packa lite hö (a) Och sist men inte minst städa mitt rum :o -.-

Men ni får la slagga lugnt och jaaaaaa

 Shingeling slå en pling om ni vill ;) mohaha rima kan jag faktiskt pyttelite när jag känner fört:D


/Alice




.


Borta bra hemma BÄST

Yeaah, rubriken säger la inte allt som e så sant men... Borta är bra och hemma är la kanske inte bäst i alla lägen men ^^
Iaf drog ju till Plönninge igår med agnes, igår åkte vi dit och åkte och kolla på fridas häst. Sen åkte vi hem till Fridas lägenhet och käka pizza och sov där. Sen var det upp as tidigt imorse och åkte till Plönninge asså ridgymnasiumet. Där hände massor kul saker ! Först fick vi gå in i ett rum och fika, we like !:D Sen så typ fick vi reda på att vi skulle rida och vilka hästar vi skulle ha.. Och jag som inte hade ridit storhäst sen jag var 8 eller 9 år:o Och då red jag ut en sväng bara ahaha, fast fick inte så jätte stoor häst tror dom sa att den var 1,62 m så detvar ju ganska lugnt :D
Så fick vi göra iordning hästarna och sheet, och man skulle dela hästen med en till, så jag fick rida andra passte.. Och jag fick ha en pall för att komma upp :o Men när jag satt där upp så gick det faktiskt allt bra ! Bättre än vad jag tänkt mig iaf, problemet kom i galoppen... Jag flög som en vante eller ngt, det var knappt någon ideé att försöka sitta ner i den, fr då flög man bara ännu högre HAHA.. Kunde inte sett fint ut asso:o
Vad gjorde inte saken bättre om inte TV4 var där och filma?!?!?!?!? För att dom skulle göra det för att plönninge har de sista åren varit mest ansökningar av alla naturbruksgymnasium i hela sverige, så aa då var dom där och filma.. Men min grupp filmade dom bara i börjabn på som tur var hahahah...
Aaaa sne åkte vi upp och kolla på själva skolan och käka i matsalen ;) Det var la rätt najjjjs, sen så åkte vi tillbaka till stallet, och då skulle vi testa köra travhäst:o Jag va fan nästan rädd för hon "tanten" berätta att om man tar halv halt på en travhäst börjar den bara springa mera, för att om man lättar på tygeln betyder det spring för dom.. Men aaa detg var faan as kul tyckte jag och det gick la rätt bra förutom att han sprang lite för fort, och jag som vanligt lyckade styra ner i en jävla vattenpöl så det skvätte som tusan men det gick allt bar det med:D Sen var det 4 härliga timmar i bil hem... Men med agnes äre ju alltid ika kul hahah, och juste träffa faktiskt några kul tjejer där också, nästan  lika tråkig humor som mig och agnes, men inte riktigt hahahah, dom fatta inte riktigt allt som agnes babbla om hahahahha. Men kul var dom och det :D
Nu ska jag kolla på The last song, som jag alltid grinar exakt lika mkt på, och ciao bella som jag inte settg ;)

  En afktiskt ganska normal gammal bild på mig och agnes

/alice


fucking åmål!

japp , om en kvart är alicia här och hämtar mig så drar jag isabel felcia o alice då till åmål. Ska bli skit kul!
Så kommer inte ha med mig datan för vi kommer ha annat att göra. Ska även åka in till karlstad och shoppa.
Igår drog jag och amanda upp till jesper och oscar iaf , gjorde inte så mycket gick ner hit så på film. Sen hängde Amanda med mig på träningen och Piccolo skötte sig faktiskt helt okej! Hade tänkt mig lite vilare men duktig hon är som håller alla fötterna på jorden. fast vi ville inte bråka med henne så vi krävde inte så mycket av henne i dressyren för d blir hon bara sur hahha , Hoppa en sträcka med 3 kombinations hinder och ett hinder 2 meter från vägen typ ochså skulle man svänga upp gick helt okej men lite svårt att få med hela sida med hackamore. Men hoppade 115 cm så rikitgt nöjd men hon kunde varit lite villigare men det kommer väl. Så nu taggar jag innför söndag!!!!!!!

Nee nu står nog alicia här snart , puss !


Nästa HALMSTAD!!!

YEAH, nu drar jag snart till plönninge med agnes :d Vi ska på "prova på dag" och se hur det är på gymnasiet plönninge;) Får la hoppas det är kulkul, men aaa vet ju inte dte en.. Vet iaf en sak med detta som inte är kul= packa.... Asså jag har fan med 3 eller 4 väskor:o och ska vara där tills imr :o
Ajaaa, Emma sov här iaf, så vi gick upp vid 10, ut och red, ahhah lyckad ridtur som alla andra.. När vi red i skogen, hörde vi någon som sågade träd, men vi tänkte inte på det så vi gick närmare, tills vi ser hur ett jävla träd knakar och sen bara faller, sm tur var vi inte under eller jätte nära det men hästarna blev ju rädda iaf hahah, men aaa.
Nu måste jag dra !!!:o pussssssssssssssss


'/alice

MITT HÅR ÄR SVART!

SHEET ASSA SKULLE FÄRGA MITT HÅR MÖRKARE MEN SÅ BLEV DET SVART :OOOO



/lovisa

Godmorgon

Nu borde jag ha gått upp hoppas jag om Amanda väcker mig ! Står antagligen framför speglen och plattar hårt och väntar på Amanda. Oscar kommer sen också år se vad vi hittar på. Ikväll är det ju träning ocså får se hur det går och hur allt blir. Hoppas hon sköter sig och inte får sina dampryck haha , nej men hon är söt min lilla ponny.
Haha , jag funderar skarp på att lägga ut hopp bilder som ser förjävliga ut typ när man failar eller kommer för nära eller för långt :)
Hade det vart bra ?


puss Lovisa


vår saga har ett slut <3

Love is painful, that's true!

har precis kommit in från regnstormen i uddevalla HAHA. Drog mig till stallet vid halv 4 , det ös regna och tog in min söta ponny som skakade sombara den av kyla och ändå har hon vintertäcke :o Aja, vissa fryser lättare än andra så bytt till stalltäcken som var jättevarmt och så mocka jag samtidigt för ingen ide att rida om hon fryser så hon fick stå inne en stund medlite mat och värma sig. Kände att jag var tvungen att rida idag för det är ju hoppträning imorgon. Så på med ländtäcke och barbacka och drog mig ut i typ värsta stormen haha. Och Piccolo blir helt till sig när det blåser och regna då ska hon typ visa upp sig och bara hoppa på stället och rejsa haha , söt som hon är. Red inte så länge sen när jag kom till stallet så var det ingen ide att ta ut henne så mockade freddys box och tog in han med.
Nu ligger jag i sängen och ska byta om för snart ska jag träna handboll.

Hittade inte minneskortet till kameran så kan inte ta kort på vad mamma köpt.
Men en lista får ni iaf :)

Ett tjockt och as gott stalltäcke.
Ett par vita senskydd
Svarta ridbyxor
Nummerlapp
Hårfärg
 
tror det var allt faktikst dom va rinte där så länge :)

Jag köpte även ett svart läder hackamore idag så nu kan jag träna i det oså. Det har ju hänt något med hennes mun vet inte vad ska fråga kenth om han vet hur vi ska göra eller så. Annars får vi väl ringa nån.

Ska byta om nu iaf.
Puss Lovisa


Schaman :D

min vecka ser ut såhär:

Tisdag: ta det lungt och rida.
Onsdag: Ev. hoppträning , packa tills imorgon.
Torsdag: Åmål med kompisar
Fredag: Åmål
Lördag: Åmål och hem, sanna kommer , packa inför söndag
Söndag: Tävling i skultorp.

Ja så ser min vecka ut :)

Piccolos vecka:

Tisdag: Lång uteritt med intervaller.
Onsdag: Hoppträning annars uteritt.
Torsdag: Mamma rida eller Matilda longera.
Fredag:Vila
Lördag: Uteritt ev. lite markarbete.
Söndag: Hopptävling.

Ja , så ser det ut. Onsdag till söndag blir ganska stressigt men det löser sig :)
På lördag kommer ju Sann och vi ska ha det bäst och hur mysigt som helst, har saknat den bruden så fruktansvärt mycket!
Nu ska jag ta något och äta, mamma åktebort till stallet för glömde lägg upp kraft och mineraler så hon är snäll och gör det. Och glömde kameran idag :(

Puss Lovisa

ni får en bild på mig iställer ;)

Gubben i lådan

Thihih nu ligger jag och lyssnar på Gubben i lådan, och jag älskart :D

Kom precis in från en svängg på dacke.. Gick inte bra alls.. Hur dåligt som helst, han ville bara dra uppp huvudet och dra, fan va sur jag va, men sen så fick jag galopperat av honom lite, och då gick han ner med huvudet fint när jag ställde mig upp i fältsiits och bara lät han gå, sen kunde han jobba lite, han var lite överpigg asso;)

Sen så tog jag ut Twist, och gjorde övningarna med honom och sprang lite ner t sjön och tillbaka haha ;) Jag satte även på honom sadeln och ha  brydde sig knappt:d Så det var ju bra, och så mockade jag för alla hästarna, och i lösdriften duktig som  jag e (a)

och nu måste jag stäa mitt rum för emma ska förmodligen komma sen, men jag kommer somn nu, så får nog städa senare (a) hahahah jag är alltid lika trött, undra var felet sitter?!!? Jag kan sova hur länge som helst, och aaaa jag är ju som jag är med allt:d

/Alice

 


stallet nästa!

ska till stallet nu och har precis ätit frukost , ska bara ta på mig ridbyxorna hahah. Igår var jag ju i strömstad och tränade och efter orkade jag inte så lånade en kompis longerings system så hon fick jobba lite med den , kan säga att hon inte gillade den så jätte mycket. Överskotts enrgi kallas det. Idag blir den en lung tur i skogen :)

Mamma är iaf på väg till ullared nu dom har vart i halmstad med mormors höft tror jag :) Skrev en liten lapp vad hon skulle köpa så får se vad hon får med sig hem;)

Tar med kameran idag så får ni lite bilder känner att vi, iaf jag inte lägger upp så mycket bilder men det ska det bli ändring på. PÅ onsdag blir det även hoppträning inför söndag och måste köpa nytt hackamore i svart läder har ju bara det äckligt dåliga från hööks. Måste verkligen dissa det. En sak är det fruktansvärt fult och riktigt dålig!

Kommer skriva ett schema sen vad jag ska göra nu när det blir lov osv. kommer när jag kommit hem :)


snart är det viiinter!!!!


RSS 2.0