heeeeeej :d

shabba , har haft fullt upp idag! Matte prov i skolan det gick helt okej :) sen åkte vi te stallet lasta och åkte te tjörn. Michelle skulle hoppa , gick faktiskt bra för att va Piccolo hon skötte sig helt okej men när dom lär känna varnadra och hittar knapparna kommer ddet bli suuuper ! Var hemma på stallplanen vid kvart över 8 och dirket drog vi till Queens och köpte vinter collektions nya kingsland tröja i grå med vita armbågs lappar och en vit skjorta samma som jag har i rosa men för det passar bättre med vitt :) As snyggt! Ni får bilder imorgon :)

Imorgon drar jag mig till stallet dirket efter stalelt och klättrar lite med henne och om jag hinner halndbolls träning vid 5 , så bloggar antagligen efter !


Puss Lovisa


yeah

Yess när mamma kommer hem så måste jag beställa uggs :o För ineed it !:D Det är så jävla gött att ha på vintern ;)
Och nu ska jag se på idol så detta blev ett snabbt inlägg..:d


/alice

somnar snart

Skolan klar för idag, och kom hem för en timme sen(?) Shiit vad tiden gick snabbt då:o Aaa skolan idag har la vart rättt slapp, två lektioner typ sen åkte vi till badhuset. Jag var faktiskt med för en gångs skull, det är ju bara 9an kvar och då får man fsn sattsa lite. Vi skulle livrädda en docka, jag fick faktiskt upp den , problemet kom sen när jag skulle livrädda "medvetslösa" emma HAHA asså gud jag dänkte åde mig och henne rätt rjält;)
Sen så bestämde vi ossför att vi skulle ta 2;an hem till skolan ist för 1;an för den andra tar typ 40 minuter? och då hade vi ju kommit as sent till skolan, och då kunde vi bara sagt vi råkat ta fel buss hahaha, så vi fick alla som skulle åka bussen att ta tvåan men då var det ettan endå, såå där var vi inte så smarta endå ...
Och jooo idag kom skolkatalogen till lärarna och vår plojjbild blev faktiskt ganska grym ;)


Men jag orkar inte skriva mer flör jag måste plugga nu , hat bra :D pussssssssss /////ALICE

Och örlåt för att jag inte skriiver så roliga inlägg men denn veckan har variiit såå sjukt mycket saker och sheet

Fy fsn

Jaa skolan idag igen, sen åkte emma med mig hem såå red vi ut en sväng ;) Lika kul som vanligt, och jag och emma kn verkligen inte vara seriösa när vi rider:o HAHA vi skrattar alltid åt varandra så slutar det med att vi inte har någo kontroll alls, och hästarna bara flyger iväg hahaha..
Nu kollar jag ¨på idol :D

´Så många frågor snurrar ihuvudet, det är väll inte säkert? Man kan inte säga så till någon innan man vet helt säkert, eller vet du? Jag har hoppet uppe, och vill av allt att du ska ta dig igeniom detta<3

förlåt

har verkligen inte tid att blogga vissa dagar när det är mycket att göra ! Idag kom iaf tjejen som ska hoppa henne och så , på torsdag kör vi ner henne till dom så ska tjejen hoppträna och på lördag tävlar jag LA och hon LB :) nu ska jga ta ngt och käka sen drar jag mig till handbolls träning börjar halv 8¨så måste skynda mig :o

puss lovisa

chillllllllllllllll

Nu har jag precis kommit in från stallet, blev att rida på vägen lite granna bara och så, han var as pigg, och bockade och grejjsa..Men det är ju kul när det häder något också;)
Förut var det skola, faktiskt rätt hemsk dag... Iallefall första lektionen, stackarn..
Usch nu ska jag försöka glömma detta, men iaf på torsdag ska klassen till badhuset , jippiee?!?!?! nejj....
Imorgon ska hästarna skos om , sååå jag kan slippa oroa mig för att dom ska tappa skorna  hela tiden :o Asså vi har faan as kassa hovslagare och skorna sitter på kanske högst 5 veckor:o Vadfaaaaaaan.... Ajaaaa sånnt äre la, synd att våran förra hovslagare dog då.. Sånt änder la iaf hos oss..

Men jg måste gå och fortsätta CHILLA(H)   Så a det bra babes:D



/Alice


musik

yeaaaah jag lyssnar på musik och inte gör ett piss mer :o Elller jio funderar på att vi borde an få skolfottona snart;o Mohahah


tänkte säga att jag älskar låten:
I am not a robot - Marina and the diamonds          Aaaa och jag börjar faktiskt bli trtt(A) Fast igentligen  ill jag se på idol sen men vette fann.. ajaa men jag e tråkig nu men sa iaf dra nu sååå hejjsvejj/alice

jupppidupppppp

Jag lät faktiskt hästarna vila idag, för jag var tvungen att passa benjamin och marre. Men aa det är inte såå svårt, men ajaa;)
Såå ringde mamma förut, hn har varit med janette och köpt transport i stockholm;o En bojtransport , trehästars, med bo del och grejer:o Liiite avis men (A)
Så på hemvägen hade de stannat på någon hästaffär, och då ringde mamma och frågade om jag behövde något, men jag sa att vi ist skulle dra t torp någon dag för jag behöver Kwick out stigbyglar, för mina är försmå.. Och då kan jag ju även passa på att kolla på kläder och skor när vi åker diit;) om ni ville veta asså ;)
och jag är AStrötT jag kan somna när som hels typ


men ajaaa puss hejj svejj /alice

Mätt ååå gooo

Yappp kom hem nu för en liten stundsen var på torp med emma en sväng skulle kolla på skor och så... Men jaa som fvanligt såå finns det inga jag tycker e såå jätte najjs...Men ajaa kommer kanske;)
Förlåt för jag inte bloggat i helgen :o
Lördag: Jag tävlade. Gick as bra ,

Dakce: 

50cm: sprang förbi en gång, men banan är så liten och jag han inte ta till baka hionom så, då passade han på för han visste inte om han skulle över eller förbi.. :p                                                                                              60cm: Felfrii, jag e jätte nöjjd, men det var väldigt svårt att hoppa bana i en sån liten paddock med honom..

Lillen

KM: Gick aaaas bra jag vann ;) Och han fattade precis vad det gick ut på och var asläätt att svänga, så jag e nöjd med han med;)

Sen åkte emma md mig hem, så skulle vi in till stan. :d Blev en as kul kväll hahha

IGår så åkte ag hem till emma och sov hps henne och idag har jag inte gjort så mkt förutom skolan :d Är inte på blogghumör just nu men bloggar sen:D

/alice


seeeega som alltid

oohh , sheet vilken dålig uppdatering känner jag ! Detta måste vi ändr apå alice brallis! Ehm , som ja sa så har jag haft en handbolls helg vilken vart ganska kul men kompisar och sånt. Vi hade ju distriktsläger i lördags och var helt okej nöjd med insatsen. Sen var det direkt upp och rida Piccolo.
Idag vakna jag vid 10 kanske drog te stallet kom hem vid halv 2 och käka sen skulle vi samlas med handbollen halv 3 och hade ju hemma match så rätt soft. Vi var verkligen grymma tjejer , vi har fptt upp konditionen och idag kämpa alla verkligen alla gjorde sitt och det var verkligen lagkänsla! Så himla roligt och spela när det går bra så vi vann med 18-8 eller ngt :)
Imorgon har vi träning med f97 halv 6 så drar mig inte till natta och så kör hennes mamma oss till träningen.

ne , nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och bara softar men känner att jag kanske måste sova snart (a)
och snart är det ju vinter , kan inte fatta attsommaren är borta :o


/ Lovisa





tjejen jag älskar dig , du e mitt allt ! Glöm aldrig det !

mätt....

Vad gör jag om jag inte sitter med emma och passar benjamin och mauritz.  Marre sover och benjamin kollar på Se upp för dårarna.HAHA jaa vi e  som vi är:D Förut såå red jag , emma och angelikaa HAHA faaan vad kul xd Och angelika asså:o Tror hon kommer bli hopproffs xd hhaahha .. Och hon hgalopperade as mkt idag:D Fast hon tyckte det var lite läskigt men hon gjorde det endå (A)
Imorgon så ska jag starta 50 och 60 på höfgås och km med lillen :D Så görut gjorde jag och emma iordning för det, och hon klippte dackes pannlugg:O Åhh jag som älskade den :( Men mamma har sagt aslänge att jag ska klippa den och nu sa emma också det... Så jaaa, jag vänjer mig nog hahah xd



hej dåå alice

handboll hela helgen.

 heeelllluu :D filmen dampar fett mycket assa men får se när den ger med sig så orkar itne greja med det nu iaf. Ska nog ta ngt att äta sen blir det handbolls träning vid 5 till halv 7 efter det stallet skritta ut på Piccolo.  Hela helgen blir väldigt mycket handboll så tycker synd om piccolo men ska försöka hinna med den lilla busen (a) På lördag åker vi iaf till distriktslägret i Lysekil och den börjag halv 9 och slutar 3 -.- lite segt men men , på söndag har vi match mot wasaiterna hemma sån tur är ! Så kommer vara hur trött somi helst.

puss lovisa



min söta ponny , detta var mer än ett år sen så se upp ;)

-



/ lovisa
 


hoppträning.

Har precis duschat och ätit. Hoppträningen gick skit bra , ponnyn är verkligen bäst bäst bäst! Vi hoppade tre kombination för första gången, dom två första hindrena låg på 1 m och oxern på 1,10 . Fast blev lite sur på mamma för hon tog fel schabrak men skit sam , sånt händer ! Nästa helg på söndag åker vi till Lilla edet och hoppar LB & LA. Ska bli jätte kul. Håller på och fixa med filmen så det kommer förmodligen upp senare eller imorgon.

puss lovisa


Dålig updatering idag

Jaa asså idag vet jag inte om jag kommer hinna uppdatera mer, men kom in för en liten stundsen, har varit och ridit ite i högås paddock.. Gick as bra :D Dacke gick as fint och lyssnar as br , bara att han hoppar til för saker ibland men de gör ala ...^^ aaa sen kom vi hem och då tog jag ut ´Lilen med en gång, så tog jessica ut Mary också, såå red jag och jessica gick med me henne .. Och han var pigg idag kan  jag säga, men han fick springa av sig lite .. Aaa nu sitter jag här och lyssnar på musik och försöker skriva klart min uppsats som måste vara inlämnad imorgon !!!! Så det är bara att skynda sig.. 


Men ni får ha de så bra ska verkligen försöka hinna uppdatera mer vi ser ;)

alice

heej!

sha, idag har vi haft studiedag och jag har bara slappat kollat tv och ikväll blir det hoppträning som sagt.
Här kommer en liten dröm outfit!


myskväll.

Hej , har haft fullt upp hela dagen , skolan konfan san bio och sånt :) Min barndomsvän från lysekil kom så drog vi in och käka sen bio , såg på 'i rymden finns inga känslor' helt okej film. Okej rätt bra faktikst!

Imorgon har vi studiedag och senare på kvällen blir det hoppträning i lysekil.
Ska fixa en ny header tröttar jätte fort på sånna som inte blev ett dugg bra men det e ju bra om man tänker efter så ska börja på en ny snart få se när den blir klar :D

jag står framför ett stort val men kan inte bestämma mig!?


här stog du så vacker en dag nere i skåne , jag glömmer det aldrig !


vafan äre med dig

Jaa duu det är fan fråga? Jag orkar inte mer, jag tänker inte lägga energi på dig mer! Så är det bara, det är fan inte vi som gjort fel? Du ska fan inte tro att vi ska känna oss misslyckade ! Det är du som ska ! Det är inte vi som sabbar allt, det är du! Vi har fan stöttat dig i mkt !! Men har du hjälpt oss med något?! nejj ... Du kommer inte få en till chans som du fått förrr iaf inte av mig... Du har använt det för mkt !!!

 

Sååå jävla sur seriöst orkar inte blogga.....!

 

 


im in löööv

shit måste bara visa er dom skydden bara älskar dom och vill verklige ha dom :o


glömde nästan

Asså ojj :o Glömde visst att jag hade en blogg:o HAH¨ förut sulle jag åka med marre till fotbollsträning för jag var tvungen för mamma elr pppa kunde inte vara med.... Så skulle ju aniel vara trnare för dom såå då snackade jag lite med han , det var kul tills han fick alla ungar att skrika : ALICE, ALICE, ALICE och jag fattade ju inget men joo då tyckte aniel jag skulle stå i mål :o Asså guuh jag e faan inte lite bollrädd!! Och de vet han,,,,, jag försökte gå bort men han drog in mig i målet...
Såå a jag stog där kanske ngn minut innan jag hör alla dessa små 6åringarna viska: Vi skjuter allt vi har på henne... Sikta på henne..
Men jag klarade mig, men jag gick ur målet efter en liten stund, då skulle jag hjälpa till att bära ett måål... Joo alla ungar skriker: alie är boll rädd och kan inte spela fotboll!!! Så skulle jag ta det där jävla målet och det välter och jag kunde faan ite bära:o Och då börjar unfgarna: alice kan ju inte ens bära ett mål!!! och springer och skjuter bollar på samma gång jag bär ett fucking fotbollsmål :o Och alla fööräldrar som hade möte kolla ju som faan..... Ajaa jag är ju lyckad just nu skriver jag massa fula rimm till angelika... xd Men nu loggade hon ut ju :o ...... Ajaaaa, men imorgon ska nathalie komma hit också ;) Så sk jag rida båda imr med :d



pussssssss aice <3

stressad !!!!

Sha , har precis kommit innanfördörren nu väntar handbolls träning.Allt gick skit bra nere på åby , Piccolo skötte sig bamse bra men lite spänd men det är väl alla (?) SÅ NU HAR JAG EN C-PONNY !!!!!!!!! Akta er nu för här kommer vi hih (a)
Får se vad vi gör med pluttan , just detPärla är nere i kungälv och besiktas också! Hoppas det går bra iaf , antingen kommer hon hem eller så får jag aldrig mer se henne :(

aja , måste ´bytaom till träningen

puss lovisa



!!!!!!!!!!!!!!

JAG ÄR EN FET FETKNOPP OCH JAG GILLART !

Hahah , alice är för go hon (a) Man kan aldrig sluta älska en som henne , hon har något alldeles specielt som inte många har! Hon är en äkta vän från utsidan och in , hon fejkar inget denna brud assa! Alla borde en gång i liver få möta en person som henne. JAg hade tur när jag träffade alice elsa maria johansson.

Iallafall , det har vart något cp med blogg.se som har gjort at jag inte kunnat logga in :s Aja , nu går det iaf :) ÅHHH , blir galen , nu ringer massa mig på skype och jag orkar inte prata men dom ringer ju upp heeeeela tiden hih. Precis kommit ur duschen och som alice nyss sagt att jag vart och tränat och helt rätt :D Innan det så åkte jag och mamma upp till stallet och tänkte ta en ridtur med den kom världens regn så ponnisarna fick komma in med stalltäcke och massa maat , hiih och piccolo verkligen hatar att va ute i regn så vi var borta nu igen och gav dom lite mat till. Har också hunnit med en caatfight med mammi hahah , inte så kul men vi brukar faktiskt aldrig bårka men det kommer ju ngn gång. Så inte säkert jag får åka med till åby imorgon och då måste jag gå i skolan som e det sämsta som finns -.-

Funderar på att göra lite outfits faktikst :D


puss lovisa !

KLIPPT MIG

AA rubriken säger la det? jaaa jag har klippt mig nuuuu hoohohohohoho :d Och nu råkar det vara så synd att jag är över trött också....:( MEn ni får leva met :d OCh jag tog faktiskt en bild påååt frut asså håret xd hahah aa fast nu finns den inte ngn stanns i datan längre:o jäcvla piss men aa iaf tog bort allt de slitna bra , det blev en bit kortare men aaja de växer la ut ngn dag igen, bara vänta och se!!!! Ajaaa, jag har inte kunnat blogga tidigare, fför my mother rog min datooooooooooooor...... Bara för jag inte hade städat mitt, rum och sen smög jag och hämtade datan när jag hade städat klart iaf enligt mig, och bjag tycker faktiskt det blev riktigt fint så kommer mamma in.... ÅHHH DE DÄR DÅ, OCH DE DÄR VART SKA DE LIGGA , VAD HAR DU SLÄNGT DÄR? AA men alice du ser väll att det inte kan vara så?.o 
Åhhh den mamman .... Fast jag gillar henne ibland endå :d mohöhöhöö, stackars min mammsi som får leva med mig men inte mitt val ... Asåå guuuu nu är de ngt stort problem med mig men ajaa n får haa det göttttttttttt, såå hörs vi laaaa?:D Oh såå ska jag typ göra något nu men vet inte vad? Soiala mig med foolk? vad vet jag ? Vad vet n?:D::D
Oh lovisa den fetknoppen är och tränar iag så hon bloggar inte tror jag iaf..^^


Jag dissar iuaf aldrig bloggen !:D

puss hejj /alice



slappa

Jaaa nu är det bara slappa som gäller ;) Fast ska försöka plugga lite  också ^.^ Men aa iaf sen så ska jag åka och klippa mig.... :/ Vill iinte för kommer få as kort hår för det är asslitet!!! Men det är ett måste och nu hade tll och med mitt hår blivit långt nästan :( Detta = mindre bra.. Ajaaa fast hoppas det växer ut igen iaf , och bara det inte blir för kort;o Då .. Då...Då kuttar jag frisören(H) Så hon kommer inte våga ngt annat än att spara så mkt hon kan :d  Ajaaa iaf dacke får vila idag, för orkar verkligen inte, jag vill bara sova och jag är sååå jävla sur, men vet inte på vad?! Bara är och stör mig på allt, och aaaaa..
jag orkar verkligen inte blogga men ni kan iaf få en bild på mig från idag ^^

 en cp-bild men ajaa


/alice

plugga,plugga,plugga...

JA nu har jag kommit in och hem. Igår drog jag ju tilll Emma med Angelika och sov där:D Asså gud ni måste se The last song om ni inte gjort !! asså gud , den var så jävla fin fast så sorlig , jag satt och grina som jag vet inte vad ?! Tur att det bar var jag Angelika och Emma som var där iaf haha xd Aaa sen på kvällen skulle vi se på en skräckfilm den var asläskig :o MEn jag klara mig iaf (a) I dag gjorde vi inte så mkt, se kom sion och hämtade mig och angelika så körde han hem angelik och körde hem mig med, så käka jag lite sen stack jag ut och  red. Det är så jädra kul att rida nu även fast jag ara red här hemma på vägen idag igen.. För dacke gör alltid framsteg, idag gick han asra !! Han gick på tygel i åde trav och galoppp, jag red mkt i trv och galopp i långa sträckor och mkt upp för vår ranta backe bara för att han ska sätta mkt ryggmuskler och få bra kondition :D Aa och nu måste jag plugga så ska jag ringa oh snacka med agnes sen också :D  

  En väldigt "fin" bild på mig, Emma och Angelika fån igår:D
 

men ajja nu måste jag iaf gå /alice 


tjejen ger mig rysningar !



sheet , tjejen ger mig rysningar !

hejsan :D

Shhiit , nu ska jag verkligen ändra på mig detta går inte! LOVISA LAGRELL SKA BÖRJA SPARA :O
Jag kan verkligen inte spara utan handlar upp varje gång jag får pengar . Så har jag tänkt att om jag sparar kan jag köpa exakt vad jag vill , erkänn bra ? :D
Så här kommer lite saker som jag ska spara till , och om jag sparar allt jag får så har jag lite av det här på ett par månader :D Lite av allt jag vill ha , är egentligen inget fan av scapa men tycker faktiskt lite e riktigt snyggt , tog inte med allt men :)

/lovisa












Träningen

Faan vad glad jag är:D:D Detgick hur bra som helst på träningen ! Vi övade på att hoppa rakt spår, en studsserie med två hinde roch två bomar, och sen serie, med 4a hinder, typ kominationer..:D Ah iaf han skötte sig as bra, och jag ar arbetat as mkt ed galoppen nu det sista och man märkerr verkligen skildnad!!! Han går i form och hur avslappnad som helst i galoppen och jag kan till och ´med driva på utan att han får cp-ryck ^^ Ganska bra det:d

Och jag fick faktiskt beröm.. För att jag lyckats "rida in" honom på 3-4månader, och nu hoppa 60-70 och han litar på mig och gör allt som jag ber honom om. Och han sa också att jag är hur nogran som helst med allting och vågar och att jag sitter bra och rider asfint(A)
Nästa helg blir det en ´cleround på högås jag tror det blir 50 och 60 cm, sen tror jag att jag ska anmäla mig till tränings tävling 24 oktober i trollhättan också(A) Och jag ska inte hopppa högt för det är inte det jag ska göra, utan bara för att han ska få känna hur det är att komma ut till många olika platser och lära sig att inte vara nervös och spänd på nya platser.. Det jag måste öva på är att ställa honom på rakt spår för det tycker jag är ASsvårt.... Men det kommer nog ngn dag:D

Nu väntar jag på att angelika ska komma hit så ska vi åka ut till Emma och se på massor med filmer hela kvällen typ ;)
HAHA juste Dacke fick på sig ett knallrosa täcke bara för att de andra var blöta och shet haha min lille gay-häst(A)
Och en sak till jag måste lära mig är att klippa/_rycka manen !!! Det märkte jag igår att jag inte kunde..:p Men allt kan man inte och man får göra sina misstag, för det är de man lär sig av :p


Puuuuuuuss hejj //alice

godmorgon

haha , känner att mina rubriker är sjukt tråkiga :o
Sitter iaf i mitt mysiga rum i lysekil , pappa var precis nere och väckte mig. Hihi , ska bara sminka mig och sånt och äta sen drar vi upp till ishallen för pojkarna har cup , ska faktiskt bli kul att kolla det var jätte längesen :o Igår va ja med agnnnneeess och feliiiicia :D jag och felicia drog te mig vid halv 12 för jag ville inte gå ensamn så hennes mamma fick hämta henne här vid 20 över 12 :D Nu är dom på fotbolls grej så dom slutar 1 tror jag haha , så får se vad jag mer hittar på innan :) Imorgon har vi match mot kärra/backa och ska samlas i u-a halv 10 så mamma åker hemmifrån vid 8 så kommer hon och hämtar mig , erkänn gulligt (a)
Aja , måste fortsätta gör iordning mig .

puss Lovisa




lite outfit ihih , inge smink o har inte börjat med håret menmen ;)

Så helt normala alice igen

Så nu har jag blivit heeeeeeeelt normal igen :d fast jag stavar inte så jätte bra fortfarande kanske men de har jag aldrig gjort och jag skyller på mitt tangentbord för knapparna e as tröga tyo :o Men ajaa, jag gör inget har precis kollat på idol!!!:D Och sheet jag älskar hon där alice's röst, asså inte min utan hon som e med där om ni fattar asså?:o xd hahah fan vad jag är dum..... Men aa iaf hon är bra :d Mig vill ingen höra sjunga fråg t.ex. angelika emma och felicia xd hahhah Men en jag vet ni vill höra är ANGELIKA ANDERSSON SOM KOMMER VARA MED I IDOL 2012:d För den skiiiten får inte sjunga nästa år för hoon fyller försent:( Men hon kan öva  ett extra år sååå typ alla blir helllt WOOOOOOOOOOOOOOW:D
Dagens hemlis: Angelika är min förebild(A)
Dagens DISS: Jag kommer aldrig bli som henne
Dagens HISS: Jag kommer alltid vara den sjuka och annorlunda mig, så det får ni leva med :D

HAHA och jag blev helt plöstligt as trött, om jag inte skrev det innan, jag är till och med så trött så jag inte orkar läsa igenom .... Asså jag vet inte om detta är kul attt läsa mina p-nlägg,, lovisas kanske är roligare, men det är inte olagligt att inte läsa mina:p Och det är inte olagligt att inte göra heller:D AA iaf nu har jag precis fixat stövlar och ALLT till imorgon så det är bara borsta Dacke lite snabbt;) har ställt klockan på ... 10 i 8 :o Det är sjukt, fattar nte hur jag ska kunna kolla på film hela kvällen sen utan att somna haha :p Men vi ser :DD::D:D Med dom brudarna klarar jag väll det och assså sheeeet vad jag är rastlös, jag vill hitta på ngt KUL!!!

 sååå nu fktiskt bjuder jag :D:D:D:D:D

och jaa i älskar grisar :D:D:D:D:D



puss hejj alice :=


hjärnbrytning

Kan ma säga så? Jag gört iaf.. JAg är ju som jag är....Speciell? Nej jag är normal medans alla andra är onormla? Nej tvärt om kanske?.... Ehhh jag vet inte, och jag bryr mig inte.. För jag inte har något att göra, för jag har ett STOOOOOOOORT liv.. Därför jag sitter här nu.....Därfr ag vill ha toast ist för ngt annat.... Därför jag är trött.. Och ska plugga...... Och atatttttttt jag längtar.. till vad? ..Inte vet jag ?. Bara för jag är bra, kanske bäst? Nej det tror jag inte men hoppas ngn tycker... Bara för jag hr varit duktig och tvättat hela dackes svans!... Bara för jag har tråkigt just nu...Tänk om inte angelika hade funntis.. Då hade jag ingen att dampa loss på....EH jo:O Hur kunde jag glömma? bloggen klart!:D Imorgon blir det förmodligen filmkväll medd ungarna.. som jag hatar? nejj jag älskar dom kanske får jag inte det? Jag kan typ inte tänka... Och jag känner mig iaktagen om ni vet vad det är iq-befriade ungar?:D Jooo det känns iaf som ngn kollar på mig, typ harb cam i mitt rum eller ngt eller jag vet inte tänk om ngn ligger gömd i mitt rum ?:o Asså jag käner att detta är ösäkigt! Och förut när jag red!!Asså det var sjukt, jag har adrig varit s nöjd med dackes galopp, förr!!!!  Så jävla fiiin, och endå var jag bara hemma och red lite på grusvägen.. Asåå förlåt, för jag cpar och inte kan stva, men det får ni gå med ppå, för jag har verkligen jätte tråkigt:D:D:D:d men ajaaaaa....... jag viiiiiiiiill ha toast nu sååå


puss pusss älsklings ungar ?:O














//ALICE :D:D:D:D:D::D:D::D:D

next stop in lysekil

precis kommit ut ur duschen , vart och tränat. Anmäler till distrikts laget nu , har bara tränat 3-4 veckor så måste ut och springa mycket nu. Tävlingarna blir bara färre och färre men Piccolo dör inte hon blir bara extra taggad när hon väl får hoppa hiih (a)
Ska snart gå och föna håret , ååhh jag älsar mitt hår när det är nyplattat ! Vet inte varför jag bara gör det. Sen svänger vi in på torp och köper en cheeseburgare eller något. Blir att träffa Agnes och Felicia där men nu måste jag skynda mig..

Puss Lovisa


laaalalal

Ja nu är jag faktiskt hemme(A)  Vi skulle inte ha någon svenska för läraren var sjuk så då fick vi sluta en timma tidigare så vi sluta 5 i 1 :D Men jag gck lite tidigare för min buss går 20 i annars får jag vnta i en timma... Igentligen skulle jag åkt till top med emma och angelika men orkade verkligen inte , fick bli att åka hem ist :D Sen ska jag rida dacke och imorgon blir det hopp träning ! Jobbigt måte gå upp senast 8, för träningen börjar 10, vi måste ta 20 över 9 färjan, och jag måste göra mina övningar med dacke innan -.- För annars blir han jätte spänd och då blir jg också det och ´det blir inte bra ^^

YES nu väntar jag bara på svar från jennifer om hon kan ida eller om hon inte ska.. Och på måndag ska jag klippa mig :D Fast kommer inte bli kul för mitt hår kommer bli kort för det är s slitet, men jag bloggar sen igen ..:D

 

 

hejj/alice


Just det !

Idag kom kortet som jag beställt från herrljunga , åhh gud är verkligen kär. Ponnyn e så jävla sjukt söt så det e inte sant !!









Valde mellan dessa bilder , men fick bli den sista bilden ( kolla in vilken teknik hon har tjejen :o )


/ Lovisa


idol

mår så jävla dåligt , vet itne vad det e med mig :o aja , det går upp och ner menmen. Inga ponnisar idag båda fick vila och det behövde dom , har fått klartecken från ridsportsförbundet att det är bara att dra ner på tisdag :D:D Japp , så tisdag drar vi ner till åby ! :D
Sitter själv i soffan och ser idol och har ingen lust att blogga vet itne vad jag ska blogga om. Mamma och Magnus vet jag itne vart dom är men dom kommer väl snart :)

Puss Lovisa

yesss

Ja kom nyss in efter en härlig ridtur med mamma och jessi, elr ah härig? Jessica ae dampet och skrek och grin och sa: avrför vntar ni inte ni går ju as snabbt ...
medans hon satt där bak och lät mimer gå och käka gräs lite över allt, och satt dr bak och vissa så blir hon as sur på oss:o Aja den ungen man vet ju hur hon är... Det gick iaf asbra :d Förutokm att jag höl på att flyga av en gång... Och han bockade 4 gånger innan dess:o Jag evt inte riktigt vad som hänt md han faktiskt haha.. Han blir la som han umgås vad vet jag ?(H)
Skolan idag var rätt slapp, först språk, sen skoljogg, rast i 2 timmar sen idrott sen prov:o Assådet där provet asså.. Först kunde jag nästan ingenting , men sen när jag satte mig ner så svarade jag iaf på alla frågor(A) Fast får erkänna att jag smygkolla på angelika kanske 3 gånger(A) men schhh det får ingen säga , aa if och det var 17 frågor och jag skrev 5 A¤ :O på ett jävla prov:o Det är inte normalt för att vara mig .. men ajaa.. Får se hutr det går:d

Nu kom jag på att jag har glosor:o måste plugga på dom ju :o


/alice


pissregn

Sheet de spöregnar verkligen här...! typ varannan minu elr ngt-.- aa iaf jag försöker ju plugga, det går sådär. Först så la jag mig och skulle plugga då smna jag och vaknade efter 1 och en halv timma. Men nu är jag igång, fast har ett problem,,, fattar ingenting, förut trode jag kunde ASMKT men det var visst mer än vad jag trodde.... Jag vette fan hur detta kmmer gå men det lär jag se :)
Imorgon är det skoljogg....-.- Hoppas det regnar så här mkt hela tiden imorgon så kanske vi slipper skoljoggen^^
Nu lägger jag till och med upp 2 bilder från i sommras och förrasommaren , och jag läntar redan tills nästa sommar:D
Och juste jag har glömmt skriva att jag och nathalie taggar extra mkt till nästa smmar då vi åker till MALTA!!! På språkresa verkar såå jävla kul :D Vi ska på informationsmöte i gbg nästa onsdag (Y) Sååå det är bara vänta :D

 Jag och agnes i sommras (h)

 En härlig sommarbild på mig och lillen för ett årsedan :d



Men aa jg får la dra mig :D hejj/alice


plugg plugg plugg

Förlåt men nu ikv blir det dålig updatering har masssa som måste göra tex plugga!! har fan prv imrn som jag inte kan ett piss om men aaa bloggar ngt mer ikv tror jag :d


/alice

ny duschad (Y)

Sitter i sängne  men en spik och försöker få upp tyå en hinna som växt över mitt hål i naveln :o det gör så jävla ont kan ja säga !!
Men iaf , mamma körde mig upp till stallet förut för va tvungne att rida , båda fick sig ett hoppass som sluta på 110 cm , duktiga ponnisar (a)
Sen blev det hem o äta och alldeles nyss ringde det en på piccolo , vi har ju legat lågt för vi e ju lite osäkra på hur vi ska göra ... Men dom skulle komma och provrida iaf :)
Imorgon pallrar jag mig te skolan och efter blire konfa i två timmar sen rider jag meeed julle bulle :D Pärla besiktigas även på torsdag och går hon igenom så åker hon snart :( Verkligen en treevlig ponni men man kan inte ha alla hästar , så e det bara :)
Nej , nu ska jag fortsätta trycka i spiken eller piersingne, ni får hare bra !

puss Lovisa


siiick

Haha , lite kul att man är sjuk samtidigt. Ligger iaf i sängen o ser på O.C och myser ätit 4 glassar idag :o men är mest sugen på en magnum strawberry white, mumma på den ! Skulle egentligen hopptränat idag eller spelat handboll men blir inget av det för i orkar jag inte för ja e sjuuk :p
Nej nu måste ja se klart på O.C

puss

sjuk

JAa idag så är man bara hemma och segar.. För jag har feber ch pissont ihalsen ..:( Men aa nyss drack jag varm oboy med grädde(A) Oh jg längtar faktiskt till snön kommer, bättre än detta vädret iaf..
Förut fick mitt ben kramp också:o jag sov så vaknade jag för det gjorde asont i benet och det känndes konstigt s´å typ låste det sig och massa:o en sen blev dte bra igen :) Idag får hästarna stå.. Och Förut var jag tvungen att springa med mamma ut för lillen och adde hade sprungit ur deras hage till Mary, eftersom hon är sto och dom hatar det.. Och Lillen hade på ngt sätt lyckats kmma in i hennes hage och han sprang som en JÄVLAIDIOT och försökte få tag i henne och bita henne och sheet, men då sprang hon till mig och mamma stoppade lillen, fyy fan stackarn hn var liiivrädd ch fatta in te vad som hände.. Men det gick ju bra iaf.. Så mamma släppte henne med mimer och rulle iist:) JAa idag blir det att bara ligai sängen och vara almänt död och lyssna på musik typ....  


Men nu ska jag viiila lite :) hej så länge <3


ullared

Så angelika hängde med mig hem idag efter skolan :) Vi kom hem och hämta in dacke och adde så skulle vi rida. Jessica hängde med på mier också, det tog kanske en 20 min för angelika att  bara våga hoppa upp xd hahha Men hon kom allt upp, vi red och travade heeela vägen nästan !:d Hon kunde till och med rid lätt i sutet hahha, men sen åkte hon hem, så nu sitter jag och sr på ullared programmet hahah xd såå jaaa, så roligt ha jag ^^


hejjsvejj /alice

snabbt

träning next ! börjar halv 5 till halv 8 då blogga mer sen . puss!


ojj jag glömde

ojj jag glömde jag skulle lägg ut bilder på mary ju xd hahhaha men det glömde jg så här kommer  några ;)

 





 

däär va hon iaf :)

super

Ja nu är jag inne :D Vaknade vid 9 med emmis () Vi hade fan somnat med öppet fönster, utan dratt ner gradinen och tänd lampa så trötta va vi igår... Vi åkte upp och red i janettes paddock också , super kuul, men dacke var ju rätt busig, och bockade lite och skutta men med mycket arbete på stora , små volter och öka minska och avsaktningar fick jag allt kontroll över honom så han kunde tänka på annat^^ Jo så överraskade jag ju jessi förut ör hon visste inte att vi hade köpt häst, och mamma sa attt voi inte hade köpt häst.. Och hon blev as sur.. Sen kom hon hem och jag ba: aa jessi jag måste visa en sak så satte jag händerna för hennes ögon och gick ner till hagn, hon blev super glad hahah Även fast hon inte kommer kunna börja rida henne på nästan 2 år men xd
Nu måste jag göra läxa också !!! Och faa vad jag är taggad jag och nathalie ska kanske på språkresa till malta och vi ska åka på infomationsmöte om det på onsdag i gbg:D



ajaa puss måste dra mig hejj /alice

mobilblogg från the caaar :D

shabba alla , just nu sitter jag i bilen på väg till göteborg för att möta aranäs i b-final , och om vi vinner denna så har vi nästa match 20 över 7 . hellt kasst spelschema alltså! men men , idag ska jag iaf rida ponnisarna små, funderar på om jag kan får upp mamma i sadeln så slipper jag rida två hästar för det kommer jag verkligen inte orka hur jag än lägger upp det. naj nu ska jag lägga mih o sova gick faktiskt upp 05,22 det ni !?

AWW HELT GALEEEEEEEET

VAFAAAAAN ET ÄR HELT GALEEEEEEEET???!??!?!?!?!:o   JAG HAR FÅTT DEN ! DEN JAG ÖNSKAT! OCH VISST DET ÄR KANSKE ONÖDIG MEN NEJJ!!!! JAG ÄR DÖÖÖKÄR OCH JAG SKA GÖRA HENNE SÅÅÅ JÄVLA FIIIN OCH HON ÄR MIIIIN!
åhhhh idag va den där aktionen:o OCh mamma jag och emma grät typ... asså det var sjukt. hästarna.. det var så jäkla synd om dom!!smalaa och helt dödaa i blicken , usch!!!!! MEn vissa var s söööta och man ville ju köpa alla för tt det var så synd om dom, men vi skulle ju inte köpa någon!! Men jag visste vilken jag ville ha sen två veckor bakåt då jag såg den på nätet..
MEn trodde hon skulle vara stor för det sg ut så på bilden , och så såg jag på en stolpe i stallt: NR 20 ... Jag vände mig om .. där stog det en litn jätte sööt liten b-ponny kanske 1,15. Som såg såå ledsen ut och sg ut som ärts och jag tjata och tjata på ammam, sne började aktionen, och dom ropade NR 20,och jag viskade til mmma : mamma bjud nu inte om du inte känner för det och gsv henne ett litet smile. Och vad tror ni det gick så fort s efter kanske 20 sekunder så hade vi en häst:D Sen efter började jag tänka: vad fsn ska jag ha denna till? jag har två underbara ponnysar hemma och nu kommer en b-ponny på ett år! som d´tur är har jag ju 3 småsyskon så^^  Aa så vi åkte hem o hämta transporten och dit och hämta henne och sen gick vi ut med henne i hagen, så gav jag och emma henne lite gooodis och så.. Sen skulle vi gå ut ur hagen för vi skulle gå in, så komme hon springandes efter oss :') awwww , fast jessica kommer nog ta detta som sin häst hon  med för ag kan ju inte gör så mkt ed henne men :)  


och jaa nu fick man höra från emma att man skriver jävligt fultm också..... det är ju bra ...
Men kanske ngn bild komme rpå henne imr :D:D
Men mamma erkännde faktiskt att hon var väldigt söt också så det så :d och ni kanske vill vet a batt hon är 50% shettis 25% arab 12 %cob 12% fullblod hahaha så vette fsn vad vi har köpt men söt iaf och pigg och glad verkar hon vara ::D:D



/ galna alice:D

godmorgon !

Hej , precis ätit frukost nu och klätt på mig snart blire gbg !
Är hur förkyld som helst men vad gör man inte för sitt lag haha , tttaaaaggga tjejer !
Men vi spelar bara två matcher en vid 11 och en vid 6 så det blir att duscha sen dra te nordstan och shoppa (a) Men nu måste vi åka och ta ut hästarna sen drar vi


puss Lovisa !




hih , ni får en bild på mig i brunt hår (a)


jag+emma= alltid lika galet

Jaaa rubriken säger allt? ahhah Emma åkte med mig hem efter skolan idag :d För hon skulle få pengar av mig... och hall gissa? det som vi skulle göra glömde vi ju så hon fick inte sina pengar endå xd hhaha AA så satt vi vid datan en stund och försökte komma på ngtt roligt ställe vi kunde dra till imr^^ eftersom att inget blir ju som vi tänker oss hahah, aa sen så ringer hennes syrra och säger att hon ska komma upp till vägen så  skulle hon åka hem . Aa då sa jag att jag kunde köra henne upp, när vi precis kommit upp för en as stor backe som vi har här, då får jag bensin stopp HAHAHA xd så emma fick hoppa av och putta mig så jag kom till backen så rullade jag hem igen xd hahahahhahahahhhah Jag och hon asså  xd
Ikväll kommer min saknade agnes också förmmodligen :d imorgon, då ska vi göra en saaaak !!! och den saken är  att vi ska åka på en hästaktion i trollhättan, det var därifrån vi köpte ärtan.... Hn gubben får inte ha kvar sina hästar,, så kollade jag på alla hästar på nätet! och jg örjade skrika och typ blev helt galen, så kom mamma och fråga vad det vaa, jag bara pekade på datorn... Där var en "ärtan" häst!!!!! Arabkorsning stog det, och ärtan var arab och gotlandsruss och eftersom han gubben ägde både ärtans mamma och pappa så kan man ju hoppas på att det är henne låtsas syster eller ngt !1 hon såg precis mitt på pricken ut som ärtan ! brun med svarta men och svart man och svans och en vit kota.... Men vi ska ju inte köpa men mamma sa iaf att vi kunde ka och kolla (A) min mamma hon är underbar !!!:D älskar henne ibland;)


 aww


alice

Duktig är jag

Jag tycker faktiskt jag är duktig som pluggar :d Fast går ju inte så bra mne ska iaf försöka lite, för det är massa fuckig glosor som tur är är dom inte s svåra(A)
:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D


/alice

godkvääääääääll :D

hejsan :)
förlåt för jag inte har bloggat idag, vart i skolan o stallet (a)
Pärla är såld , ska bara besiktas o sen åker hon :( sen får vi se hur det blir på åby med piccolo .
Imorgon efter skolan så kör mammi mig te stan och möter natta på donken käkar sen vi 3 sammlas vi kroppshyddan och sen tegöteborg , då startar göteborgs cup o sen hela helgen förutom söndag om vi inte kommer te final men får se för är jätte förkyld och känns som om jag har feber men har tagit en alvedon så får se om den hjälper :)
ser på idol och CSI miami.

puss Lovisa

torp

Så kom he från torp nu :d var där med mamma och mauritz, och just nu skriker jag bara på ala ungar som springer runt här, och skriker att nudlarna kokar över så springer jag och kollar... swå hade dom en inte börjat koka:o ajaa men mste dra nu :D puss hej /alice

1 årsedan

Idag äe det ett årsedan jag förlorade min guldklimp! Hon som fick mig att le varje dag , och det är ärtan jag pratar om...
Jag tror det är många som inte vet vem hon är, hon var min underbara häst, maxad b-ponny hon blev 16 år. Den hästen skulle jag aldrig missta! Men det var jag som tog beslutet och ringde mamma och komma ut och kolla på henne för jag förstog vad vi skulle vara tvugna att göra.. Ärtan var som nästan alla andra b-ponnyer ett matvrak, hon kom alltid när det var frågan om mat ! Men den här gången.. Jag grääät floder när jag bara såg det, jag skulle ut och ge henne mat jag kom med en stor höpåse, jag såg hennes blick lika glad som vanligt men när hon tog ett steg fram stannade hon och kollade på mig, hon kunde inte gå.. Hon var så hallt så jag gick fram med maten till henne och satt till hon käkat upp allt, hon var as hungrig eftersom hon inte kunnat röra sig i hagen och ätit..

Hon hade varit hallt kanske en vecka, men nu fattade vi att det var bara ett beslut att ta det fanns inga andra vägar att ta. Jag kommer ihåg första gången jag såg henne. JAg skulle åka med min granne och rida, såfick jag rida henne, hon kunde inte g i vänster galopp det gilladee hon inte, och jag var ju så rädd , men jagtog ett man tag och smackade på så gick det, och när mamma kom berättade jag om den fantastiska hästen, och mamma skulle ocså gå och kolla på henne, och då pratade mamma med hon som hade henne och sa att dom hade henne bara påå prov men dom skulle lämna tbx henne för hon var alldeles för lat, och mamma är en sån som alltid kollar på hästens ögon för man ser vad den tänker man ser s mkt och på henne föll vi för det ! Så vi tog hem henne, det var inte den lättaste hästen, men vi gjorde det iaf, första turen blev si sådär, jag va asrädd hon backade ner i diken och grejer, och veterinären sa : om man köper en sån här häst till sin dotter så är det ngot som är fel.. men både jag och mamma vissteatt det var hene vi ville ha ! Någon månad efter så var det KM i högås ridklubb, och mamma anmälde mig, mamma frågade om jag ville hoppa L:C jag visste ju inte va det va så jag sa ja, mamma visste heller inte riktigt hur högt det var. En vecka innan hade jag en hoppträning jag hoppade 50 och jag tyckte det var för hogt nästan.. Men jaa, sen åkte vi på det här KM et och jag hoppade 50 i cl först, sen skulle jag tävla i KM, dom hjde hindrena och jag satt på henne och sa till mamma: åhh tur att jag inte ska hoppa sådär högt för då hade jag varit död.. Mamma: alice det är å högt du ska hoppa! Jag blv as rdd och fattade inte hur jag kunde säga att jag skulle hoppat så högt, och mamma såg också lite nervös ut.. MEn så min granne sofi sa att hon skulle hjälpa mig..  Hon sa åt mig att jag bara skulle låta ärtan sköta det och att jag skulle åka med , mnen ärtan hade aldrig någonsin HOPPAT! hon kunde ingenting för ingen ahde ridit henne o utbildat henne p rätt sätt.. MEn så var det mmin tur vi taggade och jag tyckte ärtan gick jätte fort men förstog hon gillade det , så jag flög med, jag kan säga att det är en dag jag aldrig glömmer vi vann ! första klasen på 50 = 4 fel gjorde en volt för hon snublade på rakt spår xd ahha, med henne gick det bara framåt och framåt, men sen började hon bocka och sura en period men då visade det sig att hon hade fått elischios(stavning) aa men hon blev frisk och då blev hon pigg och glad igen.. Jag kan inte skriva allt för de kommer inte få plkats. men så efter ett tag så nådde jag henne och hon kunde börja gå lite i form, och jag började tävla lokala tävlingar, dom som var med mig som jag kände skämdes.. Dom bad mig hela tiden att smälla till henne för at hon gic för segt.. Jag har aldrig förstått varför man igentligen ska slå hästen framåt, när man kan f igång dom med skänkeln, och jag trava runt L:D och L:C, till slut släppte alla mina spärrar och jag började släppa loss, och gasa svänga ! Medans vi gjorde de allra snävaste svängarna och dom andra tog runt alla hinder kom vi fortfarande inte placerade, sen började jag bli förstor och då vågade jag chansa och prata med henne mkt mer och då blev det mkt mer GO i henne , oc då fick vi mkt placeringar, sen så blev jag förstor, och lovisa fick rida henne ett tag sen så tog jessica över henne, :) Den hästen har lärt så många att rida och fått så mkt självförtroende om det inte hade varit för henne hade jag inte fortsatt rida... och det kan jag lova! ärtan du betyder lika mkt fortfarande och kommer altid att göra <3 du vet att jag tänker på dig !!!

div 2 <3

 awww, saknar tiderna med dig <3


lovisaaa...

jag orkar inte bloigga sorry puss sitter iaf här med lovisa men hon ärosocial och snackar i telefon


alice


Tck för komplimangen

Agens tycker jag är lik den gröna saken i ice age .... -.- Tackar agnes :D jätte fint av dig ;) <3

fattar nada

läxa... Asså jag fattar ingenting jag ska kunna alla länder och huvudstäder i europa tllls imr! asså jag suger på sånt här:o

Och jag skulle bara säga att ibland förstår jag mig inte på folk... när man försöker sig förstå dom så skriker dom : HÅLL KÄFTEN ,, jo visst det kanske man gör.. em asåå vi försökte faktiskt förklara oss, och nu vad det du som gjorde fel.. men du evrkr ha svårt för att erkänna det,, men så är det.. MAn är inte perfekt och bäst alla gngger du, och vi försökte men du sabbade det.. Men när du visar för mig att du faktiskt kan ålla med om att det var du den här gången, så är det lugnt.. Men jag tänker inte ta steget nu som sist utan nu är det du...


HAHAH inget med bilden attt göra bara tyckte den va för gooo xd  hahhahah


ajaa jag bjuder faktiskt liite, och hopps bloggen ska bli roligt !

tadaa

JA ni ser rätt ett inlägg till ':D Nu kom jag nyss hem från att ha tränat hos janette och det gick INTE bra först men sen när jag fick koll på honom gick riktigt najs :d fick bli mycket arbete i galopp och bomar. Man kan säga att han va trött sen ^^
Nu sitter jag och kollar på idol :D såå yess och försöker plugga på SO men njaaa...



/alice

hemma från skolan!

Så nu är jag hemma från skolan :d och nyss ätit och ska göra fläta på jessi för hon "måste" tydligen ha det, så kommer hon in hit  och skriker massa saker och frågar om jag har ngt iup?:O Och jag vette fan va det är och  hon vägrar ju förklara för hon äär seeeeeeeeeg den ungen :o S´å man vill bara ta och WAHHHHHH, och i skolan skulle vi igentligen vara klara med "en händelse" idag men jag vette fan vad jag ska skriva så har ens intde börjat:o Vi ska typ skriva ngt vi varit med om eller en känsla eller en gång man va sur elr glad eller ngt!
Ah och emma tyckte jag skulle berätta när jag blev as sur på jessi ! Det var på en lördamorron kl 7 och då tar hon på sig sina klackskor och springer upp och ner för trappan typ 2000 gånger och min säng ligger fan under trappan :o Men ajaa det ska jag iaf kinte göra!!



HHAHAHA igår fick jag min dator att fugera också, så hitta jag en sköön och seriös bild på emma mig och benjamin hahahha xd

// alice


Seg uppdatering från min sida

Shabbaaa , har verkligen haft fullt upp och då menar jag det. Denna tiden är de ända jag hinner blogga om inte hästarna står ngn dag. Tävlade ju som sagt i helgen. Askim gräs LC LB .
Orkar inte gå inte på detaljer men hon va stark pigg , gick inte få tillbaka allmänt jobbig alltså men jag älska rhenne ändå , hon skötte sig hur bra som helst!
Det resulterade en 4dje plats i LC , låg 1a tills dom sista men helt nöjd ändå (a) I LB var hon jobbigare men det gickm o lösa , många ponny morsor stog och höjde oxern 10 cm hela tiden och det gör mig så fruktansvärt irriterad , det e ju olagligt enligt tdb men aja skit sam. 4 fel i LB men var heltokej nöjd, men kunde gått bättre.

Nästa helg blire göteborgs cup sen åby , sen troya horse arena förhoppningsvis ;) sen fr vise hur det går på åby.
¨nej nu e ja jätte trött och ska sova snart , puss Lovisa

tips

Nu har jag fåttt tips från "icke hästgalna" angelika vad jag ska skriva här på bloggen :D Hon sa skriv mycket vad du tänker om och heeeeeeela dina dagar för då kommer alla skratta hur mkt som helst xd hahah jo visst det kanske men hur faan ska jag göra det licx? men det är la bara försöka hahah Det kanske blir lite cp men det får det bölii för jag är lite sån själv;) Om ni inte visste asså... Och jag ska bli bättre på att lägga upp bilder också(y) fast ska inte lova för mkt "!! vet hur jag är : nej orkar inte gör det ikv.... åsså  blir det samma igen.... 

mhm

Asså jo jag vet att bloggen e jäkligt tråkig, ni får komma med ideer om vadni vill höra osv.. :d nu ska jag sova iaf  tror jag

alice


hoppträningen

såå nu ska ni få bilderna från tränoingen :D HAHA och idag har det la vart en sån där as cp skoldag hahahahhah xd först kom man dit deppig men sluta att man fan bara satt och skratta hela tiden ! Och aaa nu sitter man här ska utoch rida faktiskt (A) Så därför får ni snabbt inlägg och bilderna från i tosdags inte så många för alla blev as suddiga men ^^ förutom dom jag typ inte hoppar på^^









 riktigt suddig och dålig men en bild som vi är i luften iaf xd



ja detta va några bilder som ni fick dock inte så många över hindrena xd haha men det var för vi kom inte riktigt bra på alla hinder och därför blev dom väldigt suddiga för lovisa var ka inte riktigt med ;)

//alice

gaaalet

jag säger bara kvällen igår va GALEN :D och jag älskart ;) Jag var med angelika och emma, vi skulle igentligen in  till stan med alex men så kom inte hon och vi fick inte.... Men så typ  va det ju fest i jaktstugan ! så vi var ju tvugna att gå, så vi tog bussen dit och va där en stund iaf .. Sen kom bror och hämtade oss, hahahhah fy faan va goo kväll asså , hahah förutom en sak ... min arm fick ont men den mår ra endå :d Och jag orkar faktiskt inte blogga förlåt..... :( måste snart nana kudden ASTRÖTT!



/ alice

stallet next

Nu bär det av till askims färltrittklubb :D

ny header

NY header på g ;)


sjuuuk

Ligger i soffan med legings , två tröjot och en 'pälsfilt' och fryser som bara den assa, tagit en alvedon nu så hoppas det går över så ja kan va med imr :) Min söta mamma är uppe och rider Pärla just nu och ska smörja mina grejer och fixa allt tills imorgon , packa hö fixa transporten o betfor m.m ! Gud vad snäll hon är.
Jag hoppas verkligen att vi åker  iaf , har ju inget att göra så lägger ut lite bilder på aliiice hår aha ;)


-före



-efter blonderingen

-röda slingort HAHAHA

-efter brun färgning , färgen räckte inte hahahaha

Fast nu har hon färgat hela svart ist ;)

BILDEr

fullt ös dom senaste dagarna, är lite små seg men det går väl över;)
Blir stallet nu fixa allt inför tävlingen imorgon, vi åker ner med Piccolo dåpärla behver lite mer träning så förhoppningsvis blir det mark/hopp träning.

Kom precis hem från torp , va tvungne och köpa ett par benskydd för hinner inte åka ngn annan stans sä fick bli ett par showmaster för tillfället dp tre av fyra benskydd har åkt av för Piccolo har så smala ben så det finns typ inga benskydd som passar henne.
Pärla får en skogstur och Piccolo får stå ska bara göraiordning allt , kanske hon får skritta lite :)
JUST DET , äntligen kan jag lägga in bilderna från mobilen för kameran är fortfarande hos alice så nu kommer massa bilder :D
Nej , nu ska jag ta ngt och käka för har inte ätit sen 1 igår kväll:

(mobilbilder)


 fick bli en liten bild på pärla och hennes ägare:)

puss Lovisa


inte haft tiiid.

Förlåt men jag har inte haft tid:p I torsdags så hopptränade jag för kent, det gick as bra :d sviiin kul , och kort kommer LOVAR! för jag har dm på kameran och kameran ligger i bilen och hinner inte hämta den för väntar på _Emmma och angelika och alex som kommer, så ska vi hitta på ngt kul tror jag ;) MEd dom tjejerna får man alltid kul så ngt händer nog ^^ ajaa men jag måste faktiskt dra och fortsätta städa rummet med diggande mmusiiiik puss hejj alice

godmorgon:)

hej , sitter just nu  soffan ska snart dra mig till skolan blir att slagga hos alice idag , hon ska hoppträna också så blir nog bilder ovh filmer tror jag , ska iaf ta massa bildder  ,

trött...

Jag är faktiskt trött:o kanske kan somna TIDIGT ikväll. Det behöver jag... Jag kom nyss hem från en ridtur i janettes paddock, det gick la sådär... Asså Dacke va CRAZY:O Han bocka i galoppfattningarna rejsade stog på stället och galoppera och gjorde typ pirruetter elr ngt liknande:o Aja fast det var ju kul på ett sätt att se att det fanns lite liv i han xd Men till slut galopperade jag mycket så han fick galoppera av sig lite för det var där och i traven han inte kunde vara lugn, och efter jag gjort det så gick det fint fint! Och imorgon blier det kent träning:d och lovisa ska sova hos mig så hon är med me kameran i högsta hugg hoppas jag '^^ Men aa detta är vad jag har att skriva ikv  för nu ska jag äta :D puss hejj /alice

skola+konfan

Shabbbbba :D

Precis kommit innaför dörren från konfan , sluta skolan vid 2 och hade prov kvar från 7an så gjorde det sne vid 3 konfan och tills nu :)
Pollarna får stå nu , men ska nog sätta på tv och ta ngt att käka :)

Puss Lovisa

( ska försöka fixa detta med bilderna )


RSS 2.0