TRÄNINGEN=NÄSTAN BÄST

JAaaaaa :D:D:D:D:D:D Träningen gick faktiskt asbra !!! Dacke var hur duktig som helst !! Han skötte sig och gjorde allt han skulle, fast han var ändå väldigt svår med vad han brukar vara, för han lix hade typ inget jämt tempo i början, men sen så gick det':D Nu är det bara jag som ska bli duktigare, för det är väldig stor skillnad mellan Dacke och Lillen, så jag hänger inte riktigt med i hans språng för jag vill hellre luta mig ite lite bakåt för att jag vill inte dunka i huvudet i hans hals HAHA xd För det gjorde jag faktiskt någong gång, för det blir sån jävla, vad sk man säga? Hård landning? xd hahahah ajaa iaf när han landar blir det sånt jävla tryck så jag bara flyyyger ner , men jag ska i allefall träna låren och magen as mkt för att få upp muskler så jag kan ställa mig upp i fältsits på ett spec sätt, som man gör när man börjar rida lite större hästar ;)
Men jag är hur nöjd som helst !! Körde lite studsövningar och massa sånt ;) Sen hoppade jag även vatten matta för första gången med honom idag !! Han kom på att det var lite läskigt precis när vi var över haha men det gick as bra :D
'Nu sitter jag och lyssnar på massa goo musik, och är så jäkla trött så jag somnar nog snart:o Men aaa imorgon blire att rida Dacke, Lillen förmodligen, greja med Twist och aa lite såå:D
Jag städade faktiskt igenom stallet förut också :D
Åhhhh jag vill ha Be ad Jerry's nu :o Det får jag köpa ngn dag om ni ville veta ;)

 JAa en underbart vacker bild på mig , utan smink åå allt också men det e fint (y)

/Alice


Fan förlåt, men här kommer snabbt inlägg iallefall

Jaa asså förlåt, jag har inte bloggat på as länge.. Men aa iaf denna helgen har iaf varit asnajjjs;) Fredag drog jag till kannan med Agnes och felicia, så träffade vi emma, alex, felicia, angelika och melina där, så de va kul ;)
Igår drog jag t lysekil och sov hos agnes. På kvällen åkte vi till maja, och där va massa folk , HAHA galen kväll:D Men hur kul som hälst. Va det bara jag ellen, maya och agnes som gick bus elr godis eller? HAHAA xd 
Aaa iaf ska på hoppträning, och den börjar kl 6 så måstge ut nu !! För ska gör snabba övningar med Twist sen måste jag göra iordning Dacke, såå yess;)
Bloggar mera sen ska iaf försöka , puss <3


/ Alice

skynda

sheeet va grymt kass uppdatering men har haft fullt upp. Haft hemtenta på 3 sidor som raderades så var tvungen att skriva om och igår va både jag och alice på uddevalla kannan hihi.

Idag har jag iaf ridit en redn en skogstur som var jätte mysigt. Sen duscha och nu göra iordning mig till kannan igen.

Nu måste jag snart gå ut för ska åka med Clara och amandra in. Imorgon kanske det inte helelr bölir så bra uppdatering för ska på distriksuttagningen igen i strömstad.

Hejdå puss Lovisa-

juppidupp

N är jag faktiskt as trött... Har precis ätit nudlar (a) och varit ute och ridit oc kollat på för kenny kom ju igår och idag :D Han håller på att lära mig om hur jag lär hästen några övningar från marken, som är asbra för dom att få respekt för en och fatta att det är mig de ska lyssnaa på.. Aaa så red jag Dacke också , det gick asfint, det finnes en positiv sak med regn !! Att Dacke automatiskt går på tygel asfint, för han vill inte få vatten i örona så dår går han prefekt verkligen !! Asåå förtår om det låter hur konstigt som helst men han går verkligen as fint iaf idag haha :D
Så har  varit ute en del och nu är mina ben heeeelt jätte trötta för att jag praoar ju och går as mkt -.-
På fredag blir det soho !:D Fast vet inte vad jag ska ha på mig?! Känns som qalla kommer ha assnygga kläder, igentligen måste jag också köpa kläder:o men vet fan inte när jag har tid asso, men funderar på mitt diamantlinne med sett par spets tights bara men får se (a)

aja måste dra nu puss



/Alice

Plugg plgg plugg....

Usch, plugga är det värsta som finns. Sitta på ens fritid och lägga tid på skolarbeten. Men det är sällan jag gör det men just detta måste jag det för vi har en hemtenta typ tills på fredag och vi fick det idag. Den handlar om Franska och Amerikanska revolutionen. Riktigt tråkigt!

Fats har skrivit en hel del, fast bara första frågan men den måste man skriva mcyket på och sen ska man argumntera och massa sånt onödigt.

Magnus var så sjukt snäll och fixade Piccolo idag. Hon skoddes idag så då var han där och sen mocka han la upp mat och greja med henne. Så jag slapp idag för jag var tvungen att plugga och sen vid halv 8 blir det träning. Jag får det att låta som om jag inte vill dit eller orkar inte osv. Men det är det inte utan mamma tycker att jag inte ska behöva känna mig tvingad att gå till stallet varenda dag. Då blir det bara en vana att det måste göras och inte att det är roligt att gå till stallet. Det tycker jag är bra och jag har ju kompisar och sånt med men Piccolo betyder allt för mig och det kan ingen ta ifrån mig!

Som dom flesta nog redan vet så är hon ju ute på annons nu :/
Så jag njuter av varje sekund jag är med henne.

Kände att detta blev lite långt hihi.
Ska snart gå och byta om ska bara skriva lart det sista på frågan. Känns faktiskt riktigt bra svar och motivation.

Puss Lovisa.

Nana kudden nu (a)

Nu blire att nana kudden snart, så man okrar med dagen imr !:D Imorgon kommer kenny och ska hjälpa mig med marknadsövningar med twister (treåringen ) Så jag fårm lite koll på honom och spå småningom kan ta på honom sadel och så :)
Imorogon kan jag iaf få msova till halv 9 för skall åka in till tandläkaren.. usch....
Sen blire att rida Dacke igen imorogn och så :)


/Alice

jag?

Jag kan ens inte alltid förstå mig själv?! Livet är faan för komplicerat, vet fsn inte hur jag orkar med mig ibaland... Och nu använder jag bloggen till att skriva av mig.. Men det skiter jag i ! För det hjälper ibland... Jag är bara så jävla trött, på att jag tycker två helt olika saker, kan inte ens lita på mig själv?!?!?
Jag vet inte vad jag tycker ens... Många kan ta mig helt fel, för jag inte är den jag är... Utan jag vill inte vara som alla andra, utan vill vara mig själv.. Men rädslan är förstor, för att våga.. Ta det stora steget, är ett alldeles för stort steg..
Vissa saker är så jävla bra vissa saker SUGER.. De jag hatar, inser jag helt plötsligt att jag älskar?

Jag älskade dig, men började hata dig
Du kom hit och förstörde
försökte ta det mest värdefulla från mig
du åkte härifrån tom
men jag var kvar med massor av bilder, skrik och filmer i huvudet som bara snurrar...
för dig själv sabbade du inget
men för mig sabbade du mycket
och förstörde en del av mig
ska försöka glömma, men svårt blir det
försöka slå ihop ögonen och se det på ett annat sätt
och som inte allt varit mitt fel


Ja rubrik. ?

Tog 20 över 8 bussen in till torp, där jag ska praoa i en vecka på briggen :D PRaoar med angeliak och en som heter matilda, rätt okejj att praoa där faktiskt:D
Praoar från 9-4, så nu är jag riktigt trött.. Kom hem, sprang enr till lödriften och kollade på dom nya figurerna !!:D:D:D:D En 1 årig liten häst eller maxad d-ponny, 2 åring liten häst elr maxad d-ponny, och en 3åring c-ponny, dessa ska jag greja med vid sidan av dacke och lillen, lillen ska få vila ett tag nu, han är faktiskt lite gammal och så, och jag kan rida honom ibland och så, så skall jag försöka rida in 3åringen snart ;) Men det är ett jobb för han är inte så jätte mycket hanterad det sista :p Och tyvärr har inga kort!!! Kameran ligger någon stanns urladdad och laddaren hittar jag inte :O:O Men ska leta...
Snart skall jag nog ut och springa faktiskt... Om jag orkar vill säga haha , sen skall jag sova !!
 Imorgon skall jag till tandläkaren igen och ta röntkenbilder i min lille käft... kul?! nejj ..
sitter och lyssnar på: just the way you are så jävla grym låt asso!!

känner jag inte har ngt liv så får gå ut nu och springa av mig lite.

 jag och lovisa innan en joggingtur för ett åsedan <3

 Och en suddig bild, på min älskling <3 Han är så otroligt mycket värd, utan honom hade jag intekunnat mycket om livet.. <3

Alice


för att våga krävs mod

Jaa det är mycket man måste våga.. och de var en viss person som fick mitt självförtroende nerbrutet engång, och det sitter kvar ännu, jag kommer ldrig glömma den helgen som blev år.. och hela den tiden gick så segt.. jag önskar det inte hänt men nu e det så, jag älskade dig, men inte då och inte nu längre.. du fick din chans, jag försökte, och vad försökte du ? att vara mig? typ ja?
Du har förstört mycket men nu ska jag bara försöka släppa detta och gå vidare.. bara lämna det om det går.. det är inte så läätt. men ska försöka, och aaa
 Detta var ju intressant?
en jag ska börja våga , vara mig själv igen och bara leva, för jag orkar inte stå och hålla emot när jag snackar med folk, och veta att jag inte är mig själv... för nu ska jag släppa alla spärrar, och bara gå min väg, och skita i de andra.. så äre och så blir det.
Krävs bara själförtroende och det har jag innerst inne, bara jag vågar släpppa fram det..


ha det bra ska se om det går att sova..



 dålig i know....




/Alice

sen ja vet.

Har varit seg nu men det blir bara så hih , Sm:et gick väl sådär men helt okej hade ne bra grupp alla bar duktiga men vissa minutrar va sämre än andra men det är sånt man får ta. Blir steg 2 om ne månad alltså när adventshoppet äe i trollhättan men ska prata med mamma om jag inte kan få åka på fredag och hoppa LB o LA. Och nämnde ju att vi skulle till skultorp och det är lokal tror jag (?) ingen aning men iaf fanns ingen LA så blir LB LB+5 . Aja , om ni ville veta assa hahah !

Du lämna allting vind för våg, många undra, ingen såg
Nåt riktigt skäl till ditt farväl
Be mig inte att förstå
Hur du kunde göra så
En del av mig försvann med dig
Men jag har vant mig nu
Och vet ju bara hur det är
Inte hur det hade varit med dig här

tänker....

Jag kan inte bestämma mig:o Om jag ska jogga nu , men då ser folk mig... och det vill jag inte :o
Men om jag joggar sen när det blir mörkt, kanske någon kommer och våldtar mig eller något?!?!?!?:O och det vill jag ju inte heller !!!!!

AA så tänker jag på attjag inte orkar ha räls.......för det suger, så tänker jag på attt jag måste få bort mitt märke under ögat :o Det ser fn ut som någon slagit mig ?!?!


ajaaa intessant inlägg? joo jag vet ':d


Och juste imorgon, då kommer det några som ska bo här ett tag, ni vet intevad eller vikka det är (A) MEN DET VET JAG:D 3 st faktiskt ;)  men ni får in kort imr, efter jag praoat och så tror jag iaf :D

 

 

/alice


Hemma från tävling!

Nu är jag hemma igén! Dacke skötte sig riktigt bra :D  När vi hade lastat ur och så och kom upp till ridhuset så gick han och gnäggade och grejja haha. Men han var riktigt nervös för han spände sig och gick inte fram för skänkeln, men jag travade och gjorde mkt öningar och minskningar och efter en stund slappnade han av mer.
Så när jag skulle in på framhoppningen blev han nervös igen, men han gick på ändå. Men när jag red mot det lilla hindret, så blev han paff att det ko ett hinder så han baa flöög över hahaha. Men sen hoppde jag fram som vanligt och det gick fint fint. :D
Sen gick jag in på banan, då var han riktig nervös, men det var faktiskt första tävlingen så :)
Men på 60 cm, gick det bra spänd så han travade ibland och var väldigt ostabilt men kom felfria.
70 cm gick var han mer säker på vad han skulle göra så då galopperade han och hoppade allt rätt och då var detg mer flyt :)

Men han är så rädd att göra fel så däför gick det lite ostabilt i 60, men jag är as nöjd:D

Förut efter skulle jg smörja in hans ben med liniment, så nu har jag händerna fulla i det, så det typ bränner ? isar? eller stick? jag vette fa vad det gr men det känns inte bra ahhaha

 aww min bebis

/ Alice

 

 


Fan vilken bula!!!

Asså jag har typ som en bula under ögat! Förut somnade jag, jag vaknade och skulle klia mig under ögat, det gjorde inte lite onte:o  Och jag ska till trollhättan imorgon.. jippiiie typ tro jag har blivit misshandlad? Nejjdå så farligt ser det inte ut, hoppas jag iaf:D

Jo sitter här i soffan och tänker: guhhh vad fint väder, kan inte bli bättre?!?!

Får gå ut till Dacke sen och borsta honom fiiint, och göra iordning allt.
Och jooo sitter här och typ är as sur för att jag ska få räls ;o Vet inte när, men på tisdag ska jag åka och ta massa röntken bilder, sen i december ska vi ha något möte, och sen ska jag få det....  OCh nu ska jag få det ;o Visst man får jääligt fina tänder. Men jag kan inte tänka mig i räls.. men jajaa, det är tydligen ett måste sååå, inte så mycket att säga emot^^

  Jaoop en liten bild på mig :p

Puss bloggar er senare trro jag :) puss hejj/Alice


usch vad nervöst !

Vid kvart i 4 ska vi samlas i stenAB hallen och spela första matchen i sm mot Lysekil. Spelade ju i Lysekil förr när jag bodde där så är lite nervöst. Vi får se vilka som vinner , må bäste lag vinna !

Har vart på torp en sväng också fick köpt mig armbågs skydd som jag verkligen behövde !! Slänger mig typ hela tiden när jag skjuter så då får jag massa sår och blåmärken och det gär as ont så det blev bra , sen svettband och en ny sport bh.

Har inte kunnat äta någor nästan har vart så nervös !!! Ska väl åka snart men....

Just det , kanske inte blir tävlingen i trollhättan kanske åker till skultorp istället men om jag inte åker till trollhättan kan jag inte börja få LA nollorna för det finns inte något mer om man inte åker till stockholm och det är jag inte så sugen på hihih. Så vi får se hur det blir med det .

Ska iaf göra iordning mig nu så skriver sen hur det gick  :)


Puss Lovisa !

jajjjemääänsan

Nu sitter jag här och precis kommit in.. Först var det tävling, det gick kanske inte som väntat, men jag blev inte sur eller något, för han var riktigt trött. Han hade liksom inte suget till hindrena han brukar, och var inte lia på. Så jag fick sitta mer och driva och jag visste ju inte riktigt vilket tempo jag skulle ha eller något efter som han alltid haft suget till hindrena, så han rev 1 och 2an, sen ökade jag och bara lät han gå, och då rev han ingenting mer, sen så skulle jag ta vattenmattan, och jag släppte en halv sekund för tidigt och vi hade inte rytmen till det hindret så blev ett stopp där. Men kände verkligen efter att han var trött, jag vet inte riktigt varför men aa, han har kanske inte topp konditionen nu, men han bruka endå vara pigg, men han börjar faktiskt bli gammal gubbe så jag var fatiskt rätt glad endå :) Han har gjort mycket buus men också rundor som har varit asba !, och det får jag vara nöjd för :D
Sen hem och packa u och mocka, sen rida dacke. Sen stog juli (hunden) i diket, och det såg inte dacke förän han var brevid henne så då blev han lite rädd, och flög upp i luften, då  höll jg på att flyga av, så då flög mitt huvud ner mot hans hals och min hand flög upp, så jaa..... knytnäve rätt upp i ansiktet, så nu är ena kindenrätt mkt större än den andra-.-.-.-

Sen så kanske jag och mamma ska åka en sväng och göra lite saker, ni får nog veta senare ;) om det ens blir idag :d 

Puss blggar förmodligen mer sedan :) /Äalice  

Shabalabala poooooooooolarn

Fan vad duktig jag är som inte loggat på flera dagar?!?! Har varit väldigt mycet nu.. Både bra och dåliga sker..
I söndags hopptränade jag med dacke och dtegick jäääävligt bra om jag får erkänna :D:D
Och jag vte inte om han börjar bli het, fö hN VAR AS pigg .
Nu kollar jag på idol iaf, och igentligen ska jag packa bilen och smörja stövla sadel och träns, för tt jag ska ju tävla imr på Lillen !:D Men kolla startlistorna... jag är först...
På söndag blir det "tävling" på trolhättan med Dacke :)

Orar inte blogga mer puss hejj // Alice


..

vet itne vad som hänt med bloggen men ska iaf fixa det när jag kommer hem ska på träning nu. Magnus ska ha träningen med oss idag. Piccolo åker jag upp till sen kanske. Mamma fixade allt imorse så gullig e hon så om jag inte vill behöver jag inte till stallet. Får se hur det blir.

Ska byta om nu och ut med hundarna ,


puss lovisa

HEJSANNNN

Har precis kommit innaför dörrarna och nu sitter jag och ser på världscuppen i hoppning. Skolan va seg , hade oförberett prov som vi alltid har. Har aldrig vanliga prov. Sen  konfan i 2 timmar direkt hem byta om och sen dirket till stallet rida först sen mocka och lägga upp m.m.

Ska snart äta och slänga mig i duschen. Imorgon blir det nog att rida eller så drar jag mig in te staaaden :D

puss lovisa


liten bildbomb.


















lite bilder från dagen , tänkte variera lite nu när jag har nått att ta kort på hiih (a)
Red en liten mysig tur ut , och sheet va picc hon var lite stel men inte så farligt.. Hihihi , busponnin!
Gud vad glad jag är att hon är hemma. Men det känns sådär att inte veta när hon åker så njuter varje dag när jag är med henne.Fick även mocka lägga upp mat m.m för mamma hann int det imorse. Så kom hem för en stund sen och vid halv 8 blir det av till träningen. Jag är sjukt taggade till SM i helgen !!!!!

/ Lovisa


Saker frånm granngården...

Fick med mig lite grejer från granngården. Så här kommer allt och lite vad jag tycker!

1.

Vi har annars haft ett annat från KRAFT. Men nu var det äna läge att byta lite :) Detta rekomenderade dom till ponnier/hästar spom rids aktivit och tävlas ganska regelbundet. Så vi får se men det verkar bra och hon gillar det !

2.

Inte exakt dessa mineraler men nästan. Dom har vi hafr nästan hela tiden och fungerar super. Det är inte massa smä ¨stenar¨. Alltså löst utan i små pellets bitar. Det äter dom ju mer än pulver.

3.
'
Fick med oss Torvmix också, hade ju egentligen beställt ne stor palla torv men den har itne kommit så vi köper torvmix istället. Det är jätte bra och mycket lättare att mocka i än torv. Man ser allt mycker mer och inget blir kvar.

4.

Även dessa , har aldrig provat men får se vad hon tycker.


Ja , tror det var allt (?)
Tänkte köpa ett nytt reflextäcke nu när det är älgjack och då är det ju inte så kul. Så får se hur det blir.


Imorgon tar jag med min kameran om jag hittar den annars får ni mobil bilder iaf  (a)
Blir en lååång uteritt imorgon tror jag , hon ska få gå ute i skogen hela denna veckan för hon har ju hoppat gnaska mycket det senaste. Sen veckan därpå blir det några dressyrpass i paddocken och veckan efter deet en hopptränign sen är det ju ADVENTSHOPPET i trollhättan :D:D Ska blir super kul :)

Hihi , detta blev ett långt inlägg känner jag men det är bara kul va ?
Hoppas det.

nej nu ska jag dra mig och kolla tv tror jag.

Puss Lovisa

helt slut

Jag är verkligen helt slut. Och förlåt jag vet inte varför men det sista är jag riktigt dålig med uppdateringen. Idag var ialle fall första dagen på praoen, det dög la. Fast det sista fanns det inte så mycket att göra så stog mest och kollade, men aa det är la rätt gott det med .
Sen kom pappa och hämtade mig, för jessi skulle in på någon kör, och jag visste inga bussar så jag hängde med. Där fick jag sitta i bilen och vänta på henne i 40 minute, sen åkte vi hem. Jag var så himmla trött att jag somnade i bilen.
När jag kom hem så var klockan redan 17:35 och då fick jag in och skynda mig att käka och byta om, sen ut och ta in Lillen. För jag visste att idag skulle jag bara hinna rida en av dom och Dacke fick en liten paus idag, så får jag skritta en sväng på honom imorgon. Jag red iallefall över vägen och skulle till så kallade "galopp backen". När jag kom dit så började jag trava, så sr jag en älg ligga ute på ängen. och älgen gick mot mig och lillen, så då slängde jag upp mobilen och ringde pappa, och han sa att jag skulle vända med en gång, för man vet ju aldrig, så jag vände och gick.. Sen när jag kom hem så kom jag på, att dte var den älgen som förlorat sin mamma och dens älgsyskon i en bilolycka förra veckan :o Och jag bara lämnade han där , stackarn .... USch

Jag tog faktiskt kort och grejjer men glömde kameran ute i stallet, och jag orkar inte springa ner och hämta den.. För jag måste duscha och allt nu , och har inga bilder på denne daton typ :o Förlåt ...

 

puss // Alice


snabbt inlägg !

hinner inte blogga nu egentligen , ska iväg till granngården och köpa mineraler m.m! Senare bär det av till träning, idag med 97-tjejerna. Sen åker vi till Piccolo och grejar med henne. Så himla skönt att hon är hemma! Nej , nu ska jag allt dra mig :)


Puss Lovisa

shabba shena halllllålååå

Nu har jag precis kommit ur duschen !
Har varit ute och grejjat hela dagen, började med qtt lägga in ny torv och spån i hästarnas boxar, sne tog jag ut Dacke. Och red hojnom, han var la helt okej. Men sen blev han pigg och skulle dra och typ springa bara, och inte arbeta.. Men jag fick allt koll på honom sen.
Sen skulle jag ta ut lillen också. Han var hur överpigg som helst! Han kunde fan knappt fatta galopp för att han bara sprang in i den, och sedan galopprerade han som en idiiiot!!!
Efter kanske 30 minuter var han helt genom blöt för han hade hoppat  och sprungit och grejat så mkt !!!
Helt galet ^^
Yes nu sitter jag och passar benjamin så ska jag ringa agnes nu också och säga att jag inte kan kommma tillbhenne idag :(

Så  pusshejj /alice

usch så trött jag är!!

herrgud , fullt ös kan man säga.

I går hade jag precis kommit hem från träningen och duschat så knackar kim och plateeen på så dom kommer. Jag gör iordning mig och sånt fort, tänkte först sovit hos kim men nej, icke sa nicke. Får bli en annan gång eftersom jag skulle spela match idag. Men Amanda sov här iställer och kim drog hem. Vi fixa osssen drog vi in till stan och vidare till fasseröd. Sen aa ingen aning när, 1 kanske(?) så åkte vi hem. Mamma och magnus hade ju fest här hemma så hon kunde ju inte hämta oss så vi fick ta en taxiii hihiih (a) Alla drog typ vid halv 3 -3 så då kunde man ia få lägga sig. Sen vare upp idag vid halv 12 -.- Ganska segt kan man säga oc var dödens trött men vad gör man inte fö laget? :D Samling vid halv 1 :) Matchen gick bra vi vann med 10-14.

Nu ligger jag iaf i sängen och halv sooover -.- Och imorgon blir det ju också upp tidigt för då äre ju gp-ponnyn :D:D:D:D ! Så ingen sovmorgon för mig inte hih..

Hade inte vart fel om ni önska lycka till ? (a)

Som ni ser så skriver jag inget om ponniin men hon kommer ju hem imorogn och då kommer ni få massa söta bilder på henne för jag har längtat ihjäl mig efter prinsessan !!!!

Puss Lovisa

Blogg.se fungerade inte igår

Igår kom jag hem vid 11 typ och skulle göra inlägg men skiten fungerade inte såå aa det blev inget  :p
Men nu ligger jag här iaf och nu funka det!!!! Jag vaknade vid runt 11 typ, så nu ligger jag här och kollar lite olika gymnasium... svårt.. MEn jaaa, det finns mkt oolika,  men aaa, ska ut och rida om en stund . Det är ju så jädrans fint väder också !!! Men kallt!:O Men jag komme nog överleva endå, pga, mina heta hästar? Eller vad tror ni hahah..
Ajaaa det sista har varit väldigt dåligt uppdaterande ska försöka bättra mig, mmen det har varit mkr just nu, och imorgon blir det tränig med Dacke för Kent. Första gången i ridus vill säga!! Men jag har ju ridit i ridhus men aldrig i lysekils med honom, men det fixar sig nog, tar det som det komme rvill säga, bara jag inte hamnar edd massa som är bra i gupen, dör dåå, kommer jag skämmas kan jag lova ! HAHAH Nejj då på min lille fis kan man inte skämmas(a) Hane  ju så fiiiin så, men aa iaf ska dra mig nu ! pusss


Kan ju inte glömma och säga att imorgon fyller älsklingagnes år!!! Grattis till henne!

ska se om jag kanske hinner åka till henne idag, :) Pusss hejj <3 /Alice


dagens låt.

I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen


Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire

Yeah I would have a show like Oprah
I would be the host of, everyday Christmas
Give Travie a wish list
I’d probably pull an Angelina and Brad Pitt
And adopt a bunch of babies that ain’t never had sh-t
Give away a few Mercedes like here lady have this
And last but not least grant somebody their last wish
Its been a couple months since I’ve single so
You can call me Travie Claus minus the Ho Ho
Get it, hehe, I’d probably visit where Katrina hit
And damn sure do a lot more than FEMA did
Yeah can’t forget about me stupid
Everywhere I go Imma have my own theme music


Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire
Oh oooh oh oooh for when I’m a Billionaire
Oh oooh oh oooh for when I’m a Billionaire

I’ll be playing basketball with the President
Dunking on his delegates
Then I’ll compliment him on his political etiquette
Toss a couple milli in the air just for the heck of it
But keep the fives, twentys (?) completely separate
And yeah I’ll be in a whole new tax bracket
We in recession but let me take a crack at it
I’ll probably take whatevers left and just split it up
So everybody that I love can have a couple bucks
And not a single tummy around me would know what hungry was
Eating good sleeping soundly
I know we all have a similar dream
Go in your pocket pull out your wallet
And put it in the air and sing

I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen
[Chorus]
I wanna be a billionaire so frickin bad!

sängen NEXT

JAaa förlåt för jag inte bloggat... Igår ed jag iaf båda hästarna, och så :D Sen in och plugga matte pyttelite, och sen sooov.. Och jag gick ens inte in på datan så oka inte blogga(A)
Förut red jag också både lillen och dacke.. Det gick fint fint.. Sen tog jag ut allt i boxarna och a in nyy torv så dom fick de lite gööööttt:D
Imorgon ska jag till ullared faktiskt , med mammsi, jessi, celin och helen och tiffany tror jag att det bara är höhöh..
AA jag har inte riktigt koll på läget men aaaa, iaf såå ska jag soova snart tror jag ligger och lyssnar på lite goo musik och så just nu :D

Så jag får la säga gonatt då :D //// Alice

shabba shena hallå..

.. vi säger så!

Jaapp , skolan var helt okej men matten var inte direkt så bra men vafan.. ?!
Aja , mormor och morfar kommer och mormor har sytt upp mina 96-jeans så dom sitter bra nu. Nu börjar jag längta efter min prinssesa verkligen! Fast jag vet att hon har det bäst och dom är jätte snälla o allt. Idag ska dom träan för ted Ted Nätterqvist. Hoppas hon sköter sig (a) Gud, snart ät det gp-ponnyn!!! GAAAH , lite nervös faktikst (a)

Senare drar jag och mamma till torp och kollar skor , kanske lite kläder också (a) Behöver lite tröjor och några jeans.
Imorgon blire det träning och senare för ja se vad som händer ;) Vet faktiskt inte än , mamma och dom ska ha folk så får se vad jag ska göra.

Känner att vi inte skriver något intressant längre men aja , om ni inte kommenterar eller ger för slag till vad vi ska skriva så är det inte lätt :)

/ Lovisa


hellu


min prinsessa ♥

Har inte vart hemma på hela dan idag först skolan o konfan sen stan. Så har inte hunnit blogga. Imorogn vet jag inte vad som händer riktigt faktiskt. Får se vad jag hittar på :)
På lördag blir det match i agnebergshallen mot aranäs 2. Sen är det ju SM nästa helg. Då är vi också i agnebergshallen. Nu ligger jag i sängne o ser på 21 men kollar faktiskt inte så mycket men hih..

Puss Lovisa


Pluggar

Så jag sitter faktiskt med matten 0och pluggar nu !!! Jag kom på ; jäävlar bloggen så måste blogga ;) Blir ni förvånade om jag säger; jag orkar inte lägga upp bilder idag... För att jag m,åste verkligen plugga matte :o ar prov på torsdag och imr, ska jag rida ut lite längre först på Dacke sen Lillen och sen ut och jogga . Sen kan jag plugga :d
Jag känner mig faktiskt ganska duktig att jag har börjat jogga och nu ska jag inte tappa det.. Bara att jag måste köpa minneskort till mobilen så jag får in mycket mer bra musik som jag kan lyssna på (A)
Imorgon ska jag försöka jogga i en halvtimme faktiskt , om det går vill säga..
Men nu blev jag hungrig:o Så nu måste jag gå och äta ..

Pusss och gonatt Alice.

Ska blogga så fort jag kan imr ;)


Jogga och plugga

Så nu har jag precis käkat tacos (a)
Idag fick jag sluta kl 2 igentöligen skulle sing clair*stavning(?) kommit, men de kom inte endå, så då hade inte läraren lanerat lektionen, och jag hade inget att göra och med lite tjat så fick vi sluta vid 2 :D Så kom hem och gick direkt ut i stallet :D Blev lite ut i skogen. Så hjälpte jag Celina och jessica så dom fick rida ut påp Rulle och Mimer också, sen in och käka, och nu sitter jag här ioch håller på att plugga :D 
Snart ska jag ut och jogga, måste bara vnta eftersom jag käkat och då kommer jag få såm jädra håll -.-  
Bloggar mer sen ska se om det blir lite bilder  också :D 


puss Alice 


Jogga och plugga

Så nu har jag precis käkat tacos (a)
Idag fick jag sluta kl 2 igentöligen skulle sing clair*stavning(?) kommit, men de kom inte endå, så då hade inte läraren lanerat lektionen, och jag hade inget att göra och med lite tjat så fick vi sluta vid 2 :D Så kom hem och gick direkt ut i stallet :D Blev lite ut i skogen. Så hjälpte jag Celina och jessica så dom fick rida ut påp Rulle och Mimer också, sen in och käka, och nu sitter jag här ioch håller på att plugga :D 
Snart ska jag ut och jogga, måste bara vnta eftersom jag käkat och då kommer jag få såm jädra håll -.-  
Bloggar mer sen ska se om det blir lite bilder  också :D 


puss Alice 


heejsan :)

Ligger just nu i sängen med plaaaate. Ska på träning senare löpning+handboll!
Jag är verkligen jätte sugen på att rida ! Åh, tänka va härligt nu när det är fint väder , ta på sig mjukis och ta en barbacka tur och bara galoppera på ängarna och galoppvägarna.

nej nu ska jag va social mot mandiiis(a)

Puss (Lovar att jag ska fixa headren ida ! )



amanda - 2009 !


helllo brudar

shena mittbena !

Ligger just nu i sängen nyduschad och fräcsh. Funderar på att göra ny header till www.lovisalagrell.blogg.se och min o aaalices :D

ALICE JAG ÄR GRYM PÅ ATT UPPDATERA !!

kommer kanske med headern idag , men då mpste jag börja nu . puss "


jobiigt tråkig dag

Yeees, kom hem och käka lite... Sen så var jag tvungen att plugga på provet jag har imr, och jag kan ingenting verkligen !!!:o Detta kommer bli IG!! Men aajaa, så satt jag med den skiiten ngra timmar, och härstarna ffick vila idag lite (a)
Och jag hann heler inte att jogga, för jessicas systers barn och hennes "mormor" kom från norge idag och hälsade på. Så då fick jag vara hemma ;)
Så dom ska vara här i sverige til på torsdag så därför har jag inte hunnit blogga idag, för aaaa det har vart lite ,mkt xd

Men imr så är det skola sen direkt hem rida, gå in byta om och sen ut o jogga , kan se om jag hinner med att blogga lite mellan också ;) AAaa sen ska jag in och plugga matte för de har jag prov i på torsdag, sen sooooooova!!!! Så ja planer har jag :D

Och jag nööördar verkligen låtarna :
Who says - john Mayer

Free fallin - john mayer !! Såå jäkla bra ;D;D

Men ska dra mig och plugga lite puss ha de bra / Alice

Btw.. Tycker lovisa är lite seg med bloggandet faktiskt...   Och jag ska försöka bli duktigare på att ha med mig kameran och ladda upp bilder !!:D


shabbba :D

Precis kommit hem från staan. Är hemma och vänder ska bara byta om sen blire handbolls träning + löpning (y)

jag har funderat på att börja blogg på min egna blogg också ? (A)

FAST SÅKLART FORTSÄTTER JAG HÄR MED  (a)

skolan var helt okej , ingen vidare ¨jobbig¨ dag som tur är. 2 timmar sjöjd , 1 timma språk , 1 timma pt ( media = data :D ) och 1 timma idrott.
ska gå och byta om nu tror jag .


du är min prinsessa ♥

förlåt förlåt

Assa gud va dum jag känner mig har inte bloggat på länge men nu ska jag börja blogga maaaassa :D

Som sagt , jag har vart i lysekil hela helgen. I lördags var vi i ishallen och kolla när a-laget spela. Dom vann med 8-7. Sen hyrde vi film och käka godis hihi , jag äslakr verkligen den bruden! Idag var inte den bääästa dan hahha , var iaf på dressyrtävling med sanna uppe på klubben sen så säger Jenny och Sanna att jag ska hoppa upp och rida. Jag som inte ridit på nästan en vecka och på den klubben på typ 3 år. haha dom tvinga iaf upp mig och lärde mig programmet. Som sagt jag är ingen dressyr ryttare men jag red in och red för skojs skulle hahhahahaha , kan säga att det inte såg jätte fint ut haha. Kunde knappt sitta i sadln elelr nått. Är ju så van att rida piccolo och hon är hur lätt som helst och jag vet hur jag ska jobba för att få henne med mig. Jenny slutade iaf på en delad 3:dje plats och för Sann gick det skit bra men hon var inte nöjd som vanligt haha den bruden assa :D

aa just det , michelle tävla piccolo i helgen. en 4:rdje  plats i LC och I LB stanna hon en gång och vet inte vad som hände då men hon ramla iaf av och det hände ngt med tummen. Men hon red iaf idag det är ju det bästa.

Imorgon blire skola sen tandläkaren ch efter det handbolls träning.

Här kommer lite bilder på Michelle och Piccolo:)

/ Lovisa






 Fotograf: www.warnmarkfoto.se

Agnes min älskliing

Jag saknar agnes :( För jag måste ha henne ...

Nu har jag bestämt att jag ska springa minst 20 minuter, minst 4 dagar i veckan, så sa jag göra minst 20 situpps om dagen.
Sittuppsen är jag tveksam på om jag kommer göra men springa det kommer jag inte undan med:o


pussssssss / Alice

nu ska jag nana snart i think ;)


nu ni

Nuuu asså, nu har jag rec kommit ut ur duschen, och jag har faktiskt varit ute och joggat :o idag med ?!?!?

I 20 minuter tyyyp, jag känner mig faktiskt lite duktig (a)

Förlåt fr jag inte bloggat heller, för igår drog jag ju till angelika med emma och vi hade med oss en jädra fin pannkaks tårt, den var vacker asså , och goooo.. Emma är en mästerbakare ;) Så såg vi på skräkfiler och såå, sen somnade vi i soffan, 3 st o angelikas soffa = inrte bra !!!!! För att nu har jag så jäkla ont i hela mig så jag vetb inte vad ;o Spec nacken...

Sen kom jag hem och sooov i 2 timmar och sen åkte g med mamma och gjorde massa saaaker senare, Sen blev det ut och jogga.. Och nu sitter jag häär och gör pannkakor ;)

 

Pusssss / Alice


träning nyss

Jaa var på träning med dacke nyss. Blev att gå upp 9, ut och rejja sen åkte vi till lysekil och tränade hos kent, det gick abra !!!!
Fast han var pigg och såå men asskul hoppade serie.
Förste litet kryss 4 steg till ett räcke, 2 steg till studds med tre hinder, 2 steg till räcke, 4 steg till kryss.
I början så bara han hoppade åt alla jäkla möjliga håll men till slut gick det riktigt fiiint, sen gjorde vi om övningen lite och då hoppade jag oxer på 90cm-1 m (?)
Så jag är asnöjd öer honom, och hoppas att det bara går framåt, men vi har en sak vi mmåste öva på och det ärn att ställa i vänster varv.... Han bråkar as mkt där, och jag får kramp i armarna till slut :

Nu väntar jag på att emma ska komma så ska vi dra till Angelika och så ska vi se på skräckfilm heeeeela kvällen och natten :o Jag kommer döö, för jag klarar  verkligen inte skräckfilmer ibland men jag har ju emma och angelika nu såå aaa hahah ..

Idag har jag också träningsverk i låren som jag vet inte vad :o Men nu ska jag gå och borsta håret, smörja in fejjjjset, och packa :D pusss Alice

aww min fiiinaste pojke <3

ohh my fucking gaaaaard

Jag har fsn varit ute och joggat !! Visst inte så långt och länge men endå iaf i 20- 30 min ngt men jag joggade as sagta för då sliper jag jogga så snabbt och deels hade jag med mig jesi som cyklae och hon ville inte cykla snabbt xd
men ska se idol nu :D HEjjjjja 'DAniel från u-a (A)


puss hejj / Alice

Så är läget!!!

Jaoooo kom nu hem från allt:)
Aaaa först var det ju skolan, så åkte vi till badhuset och sheeeeeet. en åkte vi tbx till skolan och hade SO, sen kulle jag åka hem, så ringde mamma så jag skulle gå av bussen å hon kunde hämta mig. Så åkte vi och gjorde lie ärenden typ. Sen åkte vi til torp och köpte bland annat, Sttigbyglar och sadelgjord, sen gick jag och köpte en BH ;)

Men jag är faktikt ungte på blogg humör, å orkar inte blogga just n (A)



Pusss hjjj /alice

men gud :o

Mina inlägg är borta :o vet inte vad som hänt (a) kanske busongen alice har vart i farten ? hihi :D

Har verkligen inget att blogga om längre för gör inte så mycket. Just det , piccolo kommer inte påsöndag utan nästa söndga efter kvalet , åker väl ner någon dag men bloggar mer sen ska se på robinson nu :D

Wtf????

Hjälp mmin tå hoppade ur led:o Och jag kan inte sova, även fast jag är astrött.. Jag kanske ska gå och äte? Nejj för det orkar jag inte..
Imorgon ska jag ta miig till skolan, om jag inte blir sjuk över natten, men det blir jag inte. Så blir det badhuset.


varning för asdålig update imorgon, för först är det skolan. Sen skall jag iväg på massa skit och så. Så aaa kanske bloggar lite på kvällen , får se vad jag orkar helt enkel:D

Men ni får soooova göttt, gonattt/Alice

??

Nu är jag mätt och go. Jag vet inte om det blir skol imorgon men tror det. Bara det att det är badhuuset men det får jag la leva med ;)
Det är lika bra att gå dit så jag inte år ligga efter i ännu mer skiiit..
Nu sitter benjamin här och försöker roa mig... Går sådär men han e så goo, så han kan man inte annat än älska;)
 Jaaa guhh så fin ...

puss Alice & Benjamin

sjuk

Idag har jag varit hemma, men har inte kunnat blogga.. Jag sov till 11 och då sa mamma att om jag ville åka med till janette och rida.. För jag var tvungen att rida i dag i vilket fll, så då åkte jag med dit, för det är lättare att rida lite snabbt i paddock en i skogen. Så då tog vi med Lillen och Dacke och så red jag sen kom jag hem för en stundsen :)
Just nu sitter jag och skriver på en svenska upg jag inte fattar vad jag ska skriva om :o
Men ajaa, måste typ äta också, jag har bara ätt typ 2 äpplen på hela dagen eller ngt..


Ha det bra pusss

sova

Nu ska jag nog sova:d Så får jag se om jag orkar gå till skolan imr eller om jag är hemma ^^
Detta blev bara ett kort onödigt inlägg me :D

Men ha det bra pusss :)  Alice

skolfottona

Nu fick jag mina skolkort :D Asså jag blev sådär, ser typ fläckig? ut i ansiktet eller ngt, och bilderna blev ännu värre på datan men ajaa, men blev rätt nöjd iaf, kunde vart dåligare, kunde vart bättre..
 ganska dålig kvalite men aa

 plojjen inte såå bra ghär på datan men :p

 



 

yesss hejj /alice


hemma

blev att åka hem från skolöan.. För jag mår inte bra, har typ huvudverk och känns som jag har feber jag vette fsnva detta är, men ska iaf rida sen fter jag vilat en stund ..



Hejj sålänge / alice

MYyyyyYYYyyYYs

Jaaa myyyys med emmis min älslkings unge (A)
Vi sitter vid varsin dator och väntar på att mamma ska komma med Mcdonalds snart ... Vi .. Som pratar om hur feta vi är hahahha.
Förut var vi och red det gick la bra, vi red så kallade "galopp backen" Lillen blev lite svettig han men dacke är ju bäs han så han blev kanppt svettig nästan :d Men jaaaaaaaa, förut drog jag och emma in till stan och träffade tobbe också, sen hem och passa lillebrorsor -.- Sen ut och red.. :d

Imorgon blir det skolan, hem sen rida båda hästarna och plugga!! Jag har faktriskt panik även att jag inte ligger efter men jag bara har paniik, jag måste fan komma inb på det jag vill sen :o Men vettte fan vad än men ajaaa de kommer nog ngn daaag :D



Men ni får ha det bra puss på munnen från mig och emmis min vårrulle(A)



Usch

Jag kan inte somna:( Det går inte.. JAg vet inte varför, jag är astrött men går bara inte..
Kanske tänker på massa skit , men det änns inte så?! Jag vette fan asså.. Ibland undrar jag .. :D
Men får la se omjag somnar snart, ;o

//Alice

inte längre

Nu hska jag gå och lägga mig om jag somnar då.. Jag har snackat en ddel med mamma om gammla saker typ, som gjorde att jag mår lite bättre igen :)
Men måste nog gå och hämta huvudverks tabletter..
Får hoppas jag mår bra imr och orkar gå till skolan för  jag måste det :o För provet och så..

Men ni får sova så gott

Och bloggen dampar för det har tatt över 2 och en halv timme nu och det inlägget har inte kommit in här än :o Så jag vet inte vad det är för fel, men ska snacka med lovisa för hon kan sånnt mer än jag tror jag , puss natti :D

// Alice

Jag är faktiskt glad

Jag är glad men vet uinte varför:D Och detta provet får vi se på hur det går... Jag kan  vissa saker :D
Imorgon ska jag ioch emma åka in ill stan och träffa folk sen simma sen hem och rida Lillen och Dacke, kulkul.
Dom fuick stå idag, så har vi ngt att jobba med imr. I veckan ska jag försöka ta mig in till torp och köpa present till angelika och agnes eftersom dom fyller snart.
Agnes kommer ju bli glad om jag typ köper en bullpåse eller något HAHAHA Fan vad jag är smart hon kan få bullar i present, fast nä eftersom jag har skrivit det är, men jag kommer nog på ngt kuuuuul till henne hahah. Brukar jag göra iaf ;)

Men jag är iaf as glad, och jag har kommit på att jag mmåste köpa ny sadel!! För efter jag har gjort det, så skall jag köpa Veredus Carbon Gel skydd tror jag , bara att dom e AS dyra:( MEn jag måste ha sånna iaf :d Men jag måse bara köpa fram till dacke såå lite billigare blir det.. Sen vill jag köpa snyggt schabrak också. Men måste veta om det blir svart eller brun sadel först, för jag vill helst ha mörkbrun för det är snyggast och då ska jag köpa mörkbruna skydd också(A) Fast olympic är också najjs:o Jag vet inte vilka jag ska köpa :o F¨år see, först måste jag ha ny sadel och mer pengar (A)

 Dessa är verkligen as snygga :D


Jooo jag ska köpa mjukisbyxor också ngn dag :D För att mina fpår jag tydligen inte ha för dom är ttydligen inte mina?!!?!?   Men aaa jag vette faaaaaan , och jag ska tävla på lysekil L:C med lillen den 23;e oktober och 24;e 60 o 70 cm med Dacke på tfrk :D Så nu e det bara träna ;)


pusss asså jag måste försöka plugga lite nu ;)


Förlåt ...

Asså shit det har varit riktigt dålig update i helgen.. Förlåt, men i fredags åkte jag till agnes och så hjälpte jag henne lite i stallet. Sen i går, gick vi upp kl 6, för hon skulle på dressyr tävling i Stora Höga. Det tog 13 timmar.
Men det såg as fint ut, hon gick as fint, och agnes red asbra:D
Sen när vi kom hem käkade vi pizza , och efter det gik jag och agnes ner och köpte Ben And Jerry's muuuuums, vi köpte half baked och den var sååå jäklans goo ;9 
Idag har vi inte gjort något alls, utan vi vaknade käka frkost sen så tog jag bussen 11 30 hem ;)
Så nu sitter jag här med bror som skriker att han vill ha macka....
Sen så måste jag pluggga på hemkunskap eftersom de e prov imr... Så får jag se om jag rider idag, annars får dom en vildag igen (A) Men lloooovar att blogga mer sen :)


 En sån här regning dag får ni en jätte härlig sommar bil på Mary och Boston som vi hade för någr åsen så söt bild tycker jag (A)

pussss / alice


Trickträning

Har ju börjat så smått med trickträning tillsammans med Piccolo. Vi håller på med buga just nu. Men hon kan cirkus buga så snart sitter väl buga. Tänkte berätta lite om trickträning.

Cirkusbuga.
I en cirkusbugning står hästen med båda frambenen utsträckta framför sig, och huvudet mellan dom, under magen. För att lära den detta så lockar du ner hästens huvud mellan frambenen med ena handen, och klappar i marken under magen med den andra. Utveckla till att hästen gör cirkusbuga när du klappar i marken, genom att locka huvudet kortare och kortare bitar för varje gång.

Buga.
Både cirkusbuga och denna bugan är underkastande rörelser. Eftersom detta trick kräver att hästen sträcker ut sin rygg är det mycket viktigt att inte kräva för mycket i början. Efter första träningspasset ska man vara nöjd om hästen gjort cirkusbuga med ett upplyft framben, den behöver inte lägga ner det. Du ger helt enkelt kommandot för att cirkusbuga, samtidigt som du håller uppe hästens ena framben. Gör detta några gånger, och be hästen att buga djupare och djupare för varje gång. Men gå inte för fort fram! För vissa hästar tar det upp emot tre år att lära sig att buga, på grund utav att dom haft för kort rygg, varit för stela m.m. Därför är det bra att ha tränat cirkusbuga ett tag först, så att hästens kropp vant sig vid rörelsen.
Många hästar backar med bakbenen när man ber dom buga, för att underlätta rörelsen och att det inte ska sträcka så mycket i ryggen på dom. Skulle hästen inte backa och trots att den är väl stretchad inte vill lägga sig ner på ena knäet, kan man hjälpa den lite. Gör det genom att du innan du ber om buga, sätter fram den motsatta sidans framben en bit.


( bild från google )

Lite om det vi håller på med och hon är en bra bit på vägen och hon tycker det är super kul :D

/ Lovisa

shabbba !

Kom på att jag glömde skriva att jag mötte en älg ute i skogen igår :o shhet va rädd jag blev , Piccolo med men hon varna typ innan hon vände och sprang så bara sitt och hålla i sig för hade ändå ingen chans att stanan henne för tog bett för tänkte att jag skulle jobba henne lite , om jag hade haft hacket hade jag ju haft en liten chans iaf :)

Men iaf , Vid 12 drog jag upp till stallet och red prinsessan! hon var jätte fin red igenom henne tills imorgon , fast ute i skogen och på grusvägar. Usch va fin hon var. Gjorde även klart allt tills imorgon så det ska bli jätte kul :)

Nu sitter jag i Lysekil för morfar fyller år vet inte när vi åker hem men. Hinner / Orkar nog inte blogga imorgo och ser att lilla alice inte har uppdaterat på länge :D  Fast just nu e hon ute och suuper så nu kan hon ju inte göra det , skulle vart med men ska tävla imr så hade inte vart direkt kul HAHA !

Puss Lovisa


outfit



Hjälm - John Whitaker
Ridbyxor - Kingsland ( inte dom med fickan , bara med vanligt märke )
Skjorta - Kingsland
Tröja - Kingsland
Schabrak - Scapa
Spö - svart grått eller svart vitt
Stövlar - Crw
Väst - Race Safe ( riders company )
Hann/orkade inte mer men skrev till lite som inte e med på bilden :)

Trörjorna !







/ Lovisa


blod är äckligt :o

Hejsaaan , skolan var verkligen sjjuuukt seg men hade bara två lektioner sen åkte vi in te stan och va på museet i typ 1 timma. Jävla tråkigt men fick sluta efter det så alltså 12 , kvart över 12 helt okej iaf bättre än att sluta 2 :) Idag skiter jag i handbollen och tar det lungt borta i stallet får se vad som händer sen. Blir en helt okej helg :)

Lördag - stallet tidigt sen Lysekil
Söndag - Tävling Lilla Edet och match

Så ser det ut inte så mycket men får se hur matchen går kommer va sjukt trött det är jag alltid efter tävlingar :o
 Nu ska jag snart dra mig till Piccan , det ser ut som det ska bli regn förresten :o

Puss Lovisa


RSS 2.0